Supruga Stevena Gerrarda izgleda skoro neprepoznatljivo nakon plastičnih operacija

Mnogima nije jasno zašto je to uradila

Supruga Stevena Gerrarda izgleda skoro neprepoznatljivo nakon plastičnih operacija

E. Čaušević

Supruga Stevena Gerrarda, Alex, našla se u centru pažnje engleske javnosti nakon nekoliko plastičnih operacija koje je uradila.

Alex Curran je inače poznata manekenka koja je osvojila srce legendarnog fudbalera Liverpoola, a oni su svoju ljubavnu vezu počeli još prije 20 godina i njihova romansa i danas traje.

Gerrard i Alex su se vjenčali 2007. godine i zajedno imaju tri kćerke i sina. Ona mu je tokom igračke karijere bila velika podrška, a isto se nastavilo i tokom trenerske karijere jer ga supruga Alex prati u svakom izazovu.

Steven Gerrard's wife Alex Curran and why she wanted him to quit Rangers  amid sacrifice - Mirror Online

Međutim, mnogi su su shvatili da je Alex nedavno uradila nekoliko zahvata na svom licu i da je to itekako promijenilo njen izgled. Iako ima tek 39 godina odlučila se na nekoliko plastičnih operacija kako bi zategnula svoje lice i povećala usne, ali čini se da to nije ispalo kako je očekivala.

Njihova najstarija kćerka Lilly Ella koja je inače dosta popularna na TikToku objavila je nedavno video sa svojom mamom, a svi su odmah vidjeli veliku promjenu na njenom licu.

U komentarima su se samo fokusirali na Alex i poručili su da je totalno bespotrebno uradila te zahvate jer je prije njih bila prirodno lijepa i zanosna žena, a sada se "utopila" u more žena koji identično skoro izgledaju zbog svih tih zahvata koje rade.

Mum Alex (left) and Lilly Ella (right) performed the meme

Top Komentari

Goran86
Udaraj plastiku po guzovima
1 0
fudo.98
A jesi mi glup, nema aplikacija i filtera.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi