Nosi prezime najboljeg svih vremena, a vodi bandu i umješan je u ubistvo

Oglasila se policija

Nosi prezime najboljeg svih vremena, a vodi bandu i umješan je u ubistvo

E. Oštraković

Čovjek koji je bio inspirisan Lionelom Messijem, te koji se i sam bavio nogometom, uhapšen je kao i tri člana njegove bande zbog nekoliko zločina koja su počinili.

Policija kaže da su uhapsili članove bande pod nazivom "Messi", a oni su se najviše bavili krađama po Delhiju.

Ukupno 56 mobitela pronađeno je kod članova ove bande, ali pitanje je da li su krali samo mobitele ili su tu bile i druge stvari.

Vođa bande identifikovan je kao Pinku Messi, zadim Pummy, Firoj Khan i Ajay Kumar, a obziorm na ime vođe jasno je zašto je banda dobila ovakvo ime.

Pinku Messi je ranije bio uključen u deset raznih zločina, a jedno od njih je bilo i ubistvo zbog kojeg je bio u zatvoru.

"Četiri osobe su se ponašale sumnjivo i policajci su ih odlučili legitimisati. Odmah su pokušali pobjeći, ali su ih policajci uhvatili. Pronađeno je jedanaest ukradenih mobitela kod njih", između ostalog stoji u saopštenju policije.

Nakon svega oni su odlučili da otkriju lokaciju ostalih ukradenih mobitela, ali policija sumnja da kriju još neke stvari.

Vođa bande Messi imati će dosta toga za objasniti, ali ni Leu Messiju ništa sigurno neće biti jasno nakon što vidi da je uhapšen neko pod njegovim imenom.

Ostaje da vidimo da li će policija Delhija rasvijetliti cijeli ovaj slučaj ubrzo, ali sigurno da je Messijeva Banda postala jako popularna ovih dana u svijetu.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Svaka čast za ovako udarnu sportsku vijest
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi