Izvela dečka na ručak u Messijev restoran, sve je bilo dobro dok nije došlo vrijeme za desert

Argentinac u Andori ima luksuzan hotel i otmjern restoran

Izvela dečka na ručak u Messijev restoran, sve je bilo dobro dok nije došlo vrijeme za desert

E. Škorić

Osim što blista u nogometu, Lionel Messi ima nekoliko uspješnih projekata izvan igračke karijere. Jedan od njih je povezan s luksuznim lancem hotela, uključujući i jedan u Andori, koji ima uslugu na visokoj razini. Tu se nalazi i "Hincha", vrlo ekskluzivan restoran.

U spomenutom restoranu dobiti jela od 19 eura do 390 eura, poput "Japanese Wagyu Entrecote". Ipak, najtraženija je ona posvećena samoj nogometnoj zvijezdi - “Messi Macaroni". Već pretpostavljate, to je tjestenina koja odaje počast nogometašu, a kreirao ju je renomirani kuhar Nandu Jubany, vlasnik Michelinove zvjezdice.

Proteklih dana španska influencerica Monica Moran otišla je u Hinchu i pozvala svog dečka na zajednički ručak. Hrana je, kako priča na svom TikTok nalogu, bila nevjerovatna, iako je izjavila da je desert "vrlo čudna mješavina".

“Jučer sam odvela svog dečka da jede u Messijev restoran koji je u njegovom hotelu, ovdje u Andori, koji se zove Hincha. Dekoracija je super cool. Na jelovniku možete pronaći stvari poput 'Messi Macaroni ' ili 'Great Cecina'", objasnila je mlada žena.

“Kao predjelo dali su nam ove štapiće kao sir. Naručili smo pizzu za dijeljenje i bila je stvarno dobra. Došli su nam pokazati meso koje će nam napraviti, a istina je da je bilo 10 od 10, nevjerovatno”, nastavila je.

Ali u vrijeme deserta nisu bili potpuno zadovoljni. Čak i između smijeha i dobrih vibracija izvijestili su da su imali problema s otvaranjem "lopte".

"Naručili smo čuveni 'Ballon d'Or', koji bi trebao valjda da se otvara u sredini. Ali kao što vidite, to se nije dogodilo jer smo bezvrijedni (smijeh) . I premda je bilo jako lijepo, unutra je bilo samo vrhnje, kikiriki, kokice, oblaci šećera, vrlo čudna mješavina".

@monismurf

Cuanto creeis? Algun dia volvere para probar los macarrones jajajaj

♬ Como Yo No Hay Dos - Ramon El Diamante & Alonso

Ballon d'Or jedna od najistaknutijih slastica u hotelu. Jasno, ime je po Zlatnoj lopti koju je Messi u karijeri osvojio rekordnih sedam puta.

Djevojka je svoje pratitelje na TikToku upitala šta misle koliko sve košta, a oni su postavljali nasumice razne cifre, no činjenica je da u Messijevom hotelu u restoranu postoji niz jela koja su dostupna i običnim smrtnicima, ali i one skupocjene stvari koje si rijetki priušte. Što bi se reklo, za svačiji džep.

Ovo su cijene u restoranu Hincha koji je u vlasništvu Lionela Messija
Oglasi