Ljubav je u zraku: U čemu spava djevojka Ognjena Vranješa?

Pjevačica više ne skriva vezu

Ljubav je u zraku: U čemu spava djevojka Ognjena Vranješa?

O. Lekić

Brojni tabloidi posljednjih dana posvetili su veliku pažnju ljubavnoj aferi bh. fudbalera Ognjena Vranješa i pjevačice Katarine Grujić.

Sve je u početku bilo pod velom tajne, Katarina je tvrdila kako između nje i Ognjena nema ništa, no njena je priča pala u vodu nakon što je objavila videozapis na kojem se strastveno ljubi s fudbalerom AEK-a.

Iako o svom privatnom životu ne voli da priča u javnosti, Katarina kaže da je sretna u ljubavi, a da je tako pokazuje i fotografija koju je objavila na Instagramu. Naime, sa obožavateljima je podijelila fotografiju u Vranješovom dresu u kojem, kako je ranije otkrila, spava svako veče.

Vranješ je, prethodno, prethodno bio u ljubavi sa djevojkom po imenu Danijela s kojom ima i dijete.

Top Komentari

korisnicko ime
Kad procitam ovaj naslov ne znam jesam li usao na ssba ili na neku erotsku stranicu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi