Slavnog fudbalera cura ostavila zbog gubitka 7 miliona - On ušao u teretanu i promijenio lični opis!
Lord je neprepoznatljiv - Gubitak miliona ga je samo ojačao.

Bendtner ne pada psihički

Slavnog fudbalera cura ostavila zbog gubitka 7 miliona - On ušao u teretanu i promijenio lični opis!

Eldar Ganibegović

Kroz karijeru danskog fudbalera Nicklasa Bendtnera uvijek su se vezale određene kontroverze. Tako je i nakon što je okačio kopačke o klin.

Iako je od većih trofeja osvajao "samo" titule prvaka u Italiji i Norveškoj, te kupove u Njemačkoj i Engleskoj, mora se priznati da je Nicklas Bendtner ipak imao solidnu karijeru.

Naročito se to odnosi na reprezentaciju Danske. U 81 nastupu za selekciju svoje domovine postigao je 31 gol što je sjajan omjer golova i nastupa.

Kroz karijeru je imao dosta kontroverzi. Iako je znao da odigra dosta loše i promaši neke nerealne šanse, uvijek je imao dosta samopouzdanja i sebe nazivao superzvijezdom. Prozvali su ga tada lordom, a 2017. godine navijači u Norveškoj su mu "ažurirali" nadimak na kralj.

Nicklas Lord Bendtner izgubio milione na kocki, ostavila ga djevojka, a onda...

Lord Bendtner se povukao iz fudbala prije oko dvije i po godine. Otada je izgubio čak sedam miliona eura na kocki.

Zbog toga se posvađao sa sada već bivšom djevojkom. Radi se o Philine Roepstorff s kojom je vodio i TV emisiju.

Oglasi

Ona više nije mogla izdržati i napustila ga je. Zanimljivo je da je manekenka sada u vezi sa drugim fudbalerom, Jacobom Bruunom Larsenom, a Bendtner s glumicom Sus Wilkins.

Bez obzira na gubitak velikog dijela bogatstva i djevojke, Bendtner nije klonuo duhom. Zapravo, promijenio je lični opis.

On se zaljubio u teretanu. Doslovno rečeno. To se može vidjeti i po njegovim objavama na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cw-BselrPLu/[/instagram]

Kako inostrani mediji prenose, on je dodao oko 10 kilograma mišićne mase. Njegova transformacija može poslužiti i kao veliki motiv za početnike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti