19

Komentari (19)

King_Kenny
...trebao je uzeti 800 eura,a ostalo isporuciti u najblizi kontejner.
MaDaj
Zinuo paksu hahaha
VenamaHrabrih
A kad si đecu pravio, nisi Nojera tražio??
Audirs
2014 sam pronašao torbicu u McDonald’s sa 4500€ unutra, koje su bile namjenjene za kupovinu auta.Kontaktirao sam vlasnika i vratio mu te pare.Dao mi je 100€ na kafu, ali najbitnije u tome je sto smo od tog dana postali dobri i nerazdvojni prijatelji.
Taetaiwo
Boli nas *****
Alpasinacxx
Svaka taxi služba ima svoju dispečer službu kojoj se nađene stvari iz taxija predaju. Stranke se njima obrate i uzmu izgubljeno. Tako da nije imao obavezu na adresu mu nositi stvari, očito da se nadao većoj lovi pa mu ovo bio šok.
zgembo.popuslic
Ustvari samo pokazo da je vratio novcanik jer je ocekivo nagradu a ne zato sto je posten il ima dobru dusu. Danas sve cisti interes, nema nista na jaranstvo. Nekad si mogo skupit 20 ljudi da ti pomognu izlit plocu na kuci, a danas nemozes naci jednog jarana da ti pomogne okrecit
pitariistok
800€ u dzep ako ti vec treba para...a ako hoces ispasti jos veci gospodin,posaljes novcanik brzom postom na adresu i ostavis podatke i poruku...al jok,ganCi ocekivao par milja "a kafu"
Gvardijan
A kaze presao 120 kilometara i potrosio 400€.Isao helikopterom ili raketom,sta li?.Smjesno bas.
user1571956549
Ama 800 evrica u djep a prazan novcanik nabiti nogom hahahahhaa.....
Adnanos
Cuj trazio ga na dvije adrese. Nemam rijeci. Bolje je da sutim. Sve je vec napisano gore.
Sindibad
Hazir cigan malo veci
axel42
Hahaha čuj bahat! Pa šta je trebo uraditi? Zapravo pravo je pitanje koliko je ovaj gospodin želio para kao nagradu? Vidio Neuer pa mislio evo lahke love! Još izlazi sa tom pričom u javnost! Ko je ovdje bahat! Pa za taj dres još sa njegovim potpisom na E Bayu možeš lagano 1 000 eura uzeti!
Adnanos
100 posto je tako. Da je nasao moj novcanik bacio bi ga u smece
axel42
Pa naravno, još ovaj novinar kaže kako je bahat Neuer! Nevjerovatno!
user1646132339
Trebo ga je bacit u smeće pa nek se onda potpisuje za nove dokumente
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.