"Ženama fudbaler više nije zanimljiv kada završi karijeru, nažalost ja sam jedan od tih fudbalera"

Louis Saha se razveo od supruge

"Ženama fudbaler više nije zanimljiv kada završi karijeru, nažalost ja sam jedan od tih fudbalera"

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala sigurno pamte Louisa Sahu koji je s dosta uspjeha svojevremeno igrao u engleskom Premiershipu.

Sigurno je da ga mnogi pamte po nastupima u dresu Manchester Uniteda gdje je Saha pružao jako dobre partije. U ovom klubu igrao je četigi godine, a potom je otišao u Tottenham.

Francuski napadač karijeru je završio prije sedam godina u dresu Lazija, te je odlučio da uživa u penziji. No, u privatnom životu mu baš ne blista jer ga je nedavno ostavila supruga.

Saha je potvrdio da su se oni razveli i na dosta smiješan način je objasnio da živimo u zaista tužnom vremenu.

"Živimo u veoma tužnom svijetu i vremenu. Ono što sam vidio jeste da dosta žena fudbalera napuste svoje muževe nakon što oni završe karijeru jer im više nisu interesantni. Nažalost, ja sam jedan od tih fudbalera", poručio je Saha.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ja bih bio srretan, da me takva dama napusti. Ne placi i ne moli.
4 1
AmarSahi
To ti se dragi moj Saha, u narodu naziva *****.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi