Oženio se Luka Menalo, sutra će se priključiti reprezentaciji

Svadba u Čapljini

Oženio se Luka Menalo, sutra će se priključiti reprezentaciji

E. Ganibegović

Bh. reprezentativac i fudbaler zagrebačkog Dinama, Luka Menalo, stao je na ludi kamen, a svadba je održana danas u Čapljini.

Među gostima na svadbi našeg reprezentativca bile su brojne poznate ličnosti, a među njima i Zdravko Mamić, šef struke GOŠK-a Denis Ćorić, sportski direktor premijerligaša iz Gabele Damir Obad, član armenskog Pyunika Luka Juričić, ali i Stjepan Lončar, bivši trener Posušja Ferdo Milin, uspješni trener golmana Nikola Marić, Mirko Hrgović...

Opis nije dostupan.

Menalo zbog ovog važnog životnog događaja nije u Zenici, no već sutra će se priključiti saigračima u Trening centru N/FSBiH.

Opis nije dostupan.

Njega nije bilo na martovskom spisku, no nakon nekoliko dobrih partija u Dinamu selektor Hadžibegić odlučio je da ga pozove za predstojeće dvije utakmice.

Oglasi

Podsjetimo, Luka Menalo je za reprezentaciju nastupao 13 puta, te postigao tri pogotka. 

Što se tiče Dinama, iza njega je još jedna sezona u kojoj je postao prvak Hrvatske, a tome je doprinio s dva gola i tri asistencije na 22 nastupa u HNL.

Na okupljanje reprezentacije sigurno stiže izuzetno raspoložen i nadamo se da će pomoći našoj selekciji u lovu na šest bodova protiv Portugala i Luksemburga.

Podsjetimo, naša selekcija 17. juna gostuje Portugalu, a tri dana kasnije u Zenici dočekuje Luksemburg. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi