Nekim jezivo, nekim normalno: Modrić je skinuo opremu, kad je pokazao leđa mnogi su ostali u šoku!

Hrvat ljubitelj terapije svojestvene za muslimane

Nekim jezivo, nekim normalno: Modrić je skinuo opremu, kad je pokazao leđa mnogi su ostali u šoku!

A. Čaušević

Luka Modrić se nalazi u Egiptu gdje zajedno sa ostatkom hrvatskih reprezentativaca čeka nastup u finalu međunarodnog turnira gdje će mu rivali biti upravo popularni Faraoni. Susret se igra u utorak u Kairu.

Vatreni su u polufinalu boljim izvođenjem penala pobijedili Tunis, a u afričku državu doputovali su u petak. Sasvim očekivano najveća zvijezda bio je Modrić.

Na jednom od treninga prije utakmice protiv Tunisa prisutni su snimili Modrića kako presvlači opremu i mnogi su se šokirali zbog prizora.

Naime, praktično cijela Modrićeva leđa su prepuna ožiljaka kružnog oblika što je posljedica brojnih hidžaba koje je veznjak obavio u posljednje vrijeme.

I dok je ovaj prizor za neke jeziv, svi oni koji su svjesni značaja hidžabe te redovno konzumiraju sve popularniju terapiju crvene krugove na Modrićevim leđima smatraju normalnom pojavom.

O čemu se radi možete pogledati ovdje.

Oglasi

Ranije je u Real Madridu hidžamu redovno praktikovao Karim Benzema, a sluteći po tragovima na Modrićevim leđima isto je nastavio i dugogodišnji kapiten Vatrenih.

Hidžama, odnosno terapcija uz pomoć posudica je itekako korisna za sportiste liminiše toksine, pospješuje oporavak, pojavača snagu prilikom fizičke aktivnosti i čini tijelo opuštenijim.

Možda su i brojne obavljene hidžame jedan od razloga Modrićevog trajanja na velikoj sceni. Hrvat ima 38 godina, a na način na koji igra to se uopšte ne primjeti na terenu.

Dugo godina je ova metoda liječenja koja uglavnom služi za pročišćavanje krvi i proširivanje vena koje omogućuju bolju cirkulaciju bila vezana isključivo za arapski i muslimanski svijet, međutim posljednjih godina je postala univerzalna pojava.

Međutim, u posljednje vrijeme je postala jako popularna među sportistima širom svijeta, a jedan od redovnih konzumenata je očigledno i Modrić.

Hrvat je značajno produžio svoj fudbalski vijek i dok su mnogi njegovi vršnjaci odavno u penziji, on o kačenju kopački o klin još uvijek ne razmišlja.

Bilo u Real Madridu bilo nekom drugom klubu, ali je vrlo izvjesno da će Modrić igrati fudbal i nakon što se završi Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Hrvatu ugovor s Kraljevima ističe na kraju sezone. I dok ga silno žele Saudijci ili klubovi iz MLS-a, Los Blancosi mu još uvijek ne nude nastavak saradnje.

Top Komentari

Kunna
Hidzama i Hidzab su dva razlicita pojma, cisto informativno.
1 0
Ham0
Zar je moguce da su ovi nasi “novinari” ovoliko glupi, zaostali i neobrazovani?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi