Modrić prije Kimmicha! Dok je Hrvat na okupljanju stigao je snažan signal o klubu za narednu sezonu!
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Hoće li ostati u Realu?

Modrić prije Kimmicha! Dok je Hrvat na okupljanju stigao je snažan signal o klubu za narednu sezonu!

A. Čaušević

Luka Modrić je ušao u posljednje mjesece ugovora s Real Madridom i još uvijek nije poznato da li će ostati među Kraljevima ili će nakon decenije napustiti klub u kojem je proveo najbolje dane svoje igračke karijere.

Luka Modrić je ušao u posljednje mjesece ugovora s Real Madridom i još uvijek nije poznato da li će ostati među Kraljevima ili će nakon decenije napustiti klub u kojem je proveo najbolje dane svoje igračke karijere.

Modrić je ostavio neizbrisiv trag u Real Madridu, ali kako se bliži njegov 39. rođendan jasno je da neće još dugo biti član najglamuroznijeg kluba na svijetu.

Već mjesecima se špekuliše o njegovoj budućnosti i mnogi ga već vide kao bivšeg člana Los Blancosa, međutim upitno je da li će se to desiti i u praksi.

Osvajač Zlatne lopte je trenutno na reprezentativnom okupljanju sa Hrvatskom, a iz Marida je stigao snažan signal o njegovoj budućnosti.

Naime, proteklih dana se počelo špekulisati da će Joshua Kimmich pojačati Real Madrid. Ipak, izgleda da Florentino Perez ima drugačiji plan.

Oglasi

Naime, specijalizovani portali za praćenje dešavanja u Realu pišu kako je Perez odlučio dati prednost Modriću te desetak godina mlađeg njemačkog veznjaka staviti u drugi plan.

Tek nakon što Modrić donese konačnu odluku hoće li ostati među Kraljevima ili otići, tek onda bi Perez navodno počeo razmišljati o mogućem dovođenju Kimmicha.

Kao što je poznato prvi čovjek Kraljeva je odlučio da Modrić bude taj koji će imati posljednju riječ o ostanku ili odlasku, ali će morati biti svjestan da ga čeka epizodna uloga.

Hrvat se ove sezone nije ni približno naigrao kao ranijih godina, svejedno je uspijevao napraviti razliku na terenu kao prije nekoliko sedmica kada je sjajno zabio za pobjedu protiv Seville.

Oglasi

Taj gol bi na kraju mogao i okrenuti stvari u njegovu korist jer tada navodno kupio i Pereza te je predsjednik Reala Modrićevu sudbinu u ruke prepustio sjajnom veznjaku.

Početkom sedmice dugogodišnji kapiten Hrvatske je gostovao Ramazanskom saboru u Dubaiju, tom prilikom je kazao da ni sam ne zna hoće li ostati u Realu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrića žele u Saudijskoj Arabiji i MLS-u. Ipak, teško je vjerovati da će konačna odluka biti donesena prije nego što Modrić okonča svoj nastup na Evropskom prvenstvu.

I prošle godine je viđen sličan scenarij pa je tek tokom ljeta potvrđeno da Modrić ostaje još jednu sezonu u Realu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
A sta kaze edin imal deke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi