Modrić nije kao Mane ili Mahrez: Hrvat nosi "svemirski brod" od mobitela, cijena je paprena

Osvajač Zlatne lopte preferira Iphone

Modrić nije kao Mane ili Mahrez: Hrvat nosi "svemirski brod" od mobitela, cijena je paprena

Admin Čaušević

Luka Modrić je jedan od najplaćenijih fudbalera Reala. Sedmična bruto plata Hrvata u posljednjoj godini ugovra sa Realom iznosi 420.000 eura. S obzirom na primanja nije čudo što osvajač Zlatne lopte može sebi priuštiti sve što poželi.

Kao i svaki fudbaleri tako i Modrić nastoji da živi u koraku s vremenom, a čini se da ne štedi kada je u pitanju izbor mobilnog telefona.

Hrvat je prije nekoliko godina fotografisan kako nosi tada već zastarjeli model Iphone 5S i svi su se divili njegovoj skromnosti. Bilo je to 2018. godine.

Kada je stigao na gala večer The Best da primi priznanje za najboljeg igrača svijeta po izboru FIFA-e, čuveni veznjak je fotografisan dok razgovara s mobitelom koji se počeo prodavati još 2013. godine.

Modrić je 2018. godine snimljen kako nosi mobitle Iphone 5S

U međuvremenu su porasli i apetiti legendarnom kapitenu Vatrenih. Ostao je vjeran Iphonu, a trenutno nosi jedan od najboljih pametnih uređaja Apple kompanije.

Naime, na jednom od posljednjih mečeva Reala ove sezone dok na klupi nešto fotografiše, a pažnju je svakako privukao njegov mobitel.

Oglasi

U pitanju je Iphonove model iz Pro Max serije, radi se o Iphonu 14 ili Iphonu 15, ali koji god pametni telefon je u pitanju cijena nije paprena.

Naime, prema specijalizovanim stranicama cijena Iphona 14 ili 15 se u Evropi kreće između 1200 i 1500 eura. Taj iznos Modriću svakako ne predstavlja problem.

Modrić je ljubitelj Iphone Pro Max serije pametnih telefona

Iako ima 38 godina, Hrvat je među trojicom najplaćenijim igrača Reala, tačnije na godišnjem nivou od njega zarađuju jedino Toni Kroos (24.4 miliona eura bruto) i David Alaba (22.5 miliona bruto).

Da je Modrić odavno prestao živjeti skromno potvrđeno je i ljetos kada tokom ljetovanja u blizini Dubrovnika uživao na jahti Ferretti Custom Line 120 čije iznajmljivanje je dnevno koštalo oko 160.000 eura.

Inače, Hrvat je sigurno jedan od nabogatijih sportista u regionu, a prema određenim procjenama samo od klupskih plaća, ne računajući razne sponzorske ugovore, uspio je zaraditi više od 100 miliona eura.

Top Komentari

Gvardijan
I kome je vazno koji mobitel Modric ima?Ali treba zadovoljiti dnevnu dozu Modrica
0 0
Ss.ba
Zamisli napises clanak,i u naslovu stavis kako hrvat nosi "svemirski brod" a ne potrudis se da saznas koji je model tog svemirskog broda. Dosta sto su "skontali" da je iz apple serije :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije