Madalina prvi put govorila  o Zaniolu

Negira vezu, tvrdi da je majka i da nije zaručena

Madalina prvi put govorila o Zaniolu

Edmir Škorić

Madalina Ghenea (33) odlučila je negirati da je u vezi sa zvijezdom Rome Nicolom Zaniolom.

Rumunska manekenka i voditeljica poznata je po vezama sa slavnim muškarcima, a nedavno su je mediji počeli vezati za veznjaka Rome, koji joj je čak prije nekoliko dana na Instagramu tokom emitiranja uživo napisao komentar: "Želio bih da te ljubim po cijeli dan".

Izgledalo je kao da je mladog Zaniola zavela 12 godina starija dama, čak se i njegova zabrinuta mama jučer oglasila kako bi poručila da nije u redu što je zbog Madaline ostavio svoju djevojku Saru Scaperrottu.

Madalina priznaje da je "samo jednom" upoznala Zaniola, ali uvjerava sve da nisu zajedno.

Njen advokatski tim se oglasio sljedećom porukom: "Nije istina da postoji senimentalna veza između Madaline Ghenee i Nicola Zaniola. Madalina i Nicolo su se ranije susreli samo jednom. Naš klijent je majka djeteta koja se ne smije uzrujavati ili upletati u ove medijske laži. Mi ćemo poduzeti odgovarajuće mjere protiv onih koji za neki lični interes iskorištavaju našu klijenticu".

Nakon priopćenja za javnost slijedi i komentar same Madaline.

Oglasi

"Dragi moji, ovih dana izgovoreno je i napisano mnogo netačnih fraza koje su raznim ljudima uzrokovale toliko boli, zabrinutosti i tuge. Mislim da je došlo vrijeme da se razjasni i uvede red kako bi ova situacija bila jasnija i transparentnina, da postoje ranjeni ljudi koji pate. Moja istina? Ja sam vrijedan radnik i majka sam. U ovih 20 godina česti su mi pripisivali veze koje nikada nisam imala i nikada nisam davala izjave, jer sam uvijek radije govorila o mom radu, mojim projektima, mojim snovima i mojim vrijednostima. Nisam bila zaručena dugi niz mjeseci, to sam više puta rekla i na društvenim mrežama i u intervjuima. Sama upravljam svojim životom i životom svoje porodice: Moja strast prema svijetu umjetnosti, fotografije i kinematografije postala je moj posao. zahvaljujući tome, moja profesionalna karijera, izbor karijere i moja predanost čine me neovisnom ženom i ja sam ponosna na to. Nasmiješim se pomislivši kako na žene uvijek treba gledati kao na "traženje muža", kao da nemaju same vrijednost... A svijet na morbidan način analizira njihovo ponašanje", poručila je Madalina.

Kaže da je za praznike bila uz svoju kćer i majku i da su joj to najdraže osobe na svijetu.

Top Komentari

Chico
Ovaj Zaniolo isto divljak pusten s lanca. Jos jedan propali talenat, koji ce uci u zivotnu formu u 34. godini u dresu Verone.
2 0
user1583752673
Dobro solo je imam sansi haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi