Zvijezda Chelseaja u nevjerici: Bivša djevojka ga brzo zaboravila, društvo joj pravi vozač Formule 1

Kamere su snimile zanimljiv susret

Zvijezda Chelseaja u nevjerici: Bivša djevojka ga brzo zaboravila, društvo joj pravi vozač Formule 1

Haris Zilić

Portugalski mediji nedavno su objavili vijest da su nakon četiri godine vezu prekinuli model Margarida Corceiro i zvijezda Chelseaja, Joao Felix. Par je u vezu stupio još u tinejdžerskim danima, mnogi su ih proglasili jednim od najljepših parova, ali čini se da je dosta toga bilo što se krilo od javnost i veza je iznenađujuće okončana počektom maja.

Međutim, Margarida je čini se brzo zaboravila Joao Felixa.

Vodeći birtanski mediji prenose vijest da je Margarida uhvaćena u društvu sa Landom Norrisom vozačem Foprmule 1 i članom Mclarena, a čini se da tu ima i više od prijateljstva.

Opis nije dostupan.

"Želim joj svu sreću svijeta, ona je izuzetna i hrabra žena i zaslužuje sve najbolje u životu", rekao je nedavno Felix, ali nije se sigurno nadao da će tek tako otići u zaborav nakon četiri godine veze.

Margarida Corceiro je pored modelinga imala i dvije uloge u protugalskim serijama, a nastupala je i u poznatom plesu sa zvijezdama u Portugalu.

Oglasi

Sa Landom je provela ugodnu sedmicu u Mnoacu gdje često odmara, a na ulicama Monte Carla uskoro nas očekuje utrka Formule 1.

Margarida je velika zaljubljenica u sport pa često na instagramu dijeli fotografija sa stadiona, ali i ostalih sportskih borilišta.

Nakon fudbalera, njeno srce je po svemu sudeću osvojio vozač Formule 1, koji baš ne brijira u novoj sezoni, ali možda mu portugalska glumica i model budu vjetar u leđa.

Interesantno, niko se još nije oglasio oko pomenutih špekulacija, pa čak ni Lando Norris koji je samo s osmijehom prošao pored novinara u Monte Carlu.