Majka "naružila" Mohameda Salaha zbog fotografije sa obožavateljicom

Nije se previše zabrinuo

Majka "naružila" Mohameda Salaha zbog fotografije sa obožavateljicom

Sjajni napadač Liverpoola Mohamed Salah postavio je na svom Instagram profilu "screenshot" konverzacije sa svojom majkom.

Iako u očima navijača Liverpoola Salah gotovo da ne može učiniti ništa pogrešno, majka je ipak nešto strožija.

Naime, njegovoj majci se nije svidjela jedna fotogrfija Mohameda sa anonimnom obožavateljicom koja se proširila društvenim mrežama.

Salah se tokom boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima družio sa navijačima i poziro za zajedničke fotografije, a na jednoj je "uhvaćen" u zagrljaju obožavateljice.

Kako se fotografija brzo proširila društveni mrežama, pronašla ju je i Mohamedova majka i istu mu poslala uz poruku: "Da vidim tvog oca da ovo radi odmah bih tražila razvod".

Mohamedu Salahu, međutim, nisu teško pale majčine riječi, pa je screenshot konverazije uz nekoliko "smajlija" postavio na Instagram.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi