Kako živi prvi čovjek Liverpoola? 30 godina mlađa žena i nestvaran luksuz na Floridi!

Imanje na prodaju stavila Bosanka

Vlasnik Liverpoola John W Henry ima čime da se pohvali.

Kako živi prvi čovjek Liverpoola? 30 godina mlađa žena i nestvaran luksuz na Floridi!

Iako nema bogatstvo kao drugi vlasnici sportskih klubova, suma od gotovo tri milijarde dolara je sasvim dovoljna da ostvari snove i da živi u potpunom luksuzu.

Ovaj 69-godišnji biznismen se skrasio na Floridi na imanju za koje je izdvojio 10 miliona dolara, a iako je sve u nevjerovatnom luksuzu, nije uspio da ga proda za sumu od 15 miliona dolara.

Za sada u čarima Floride uživa zajedno u društvu atraktivne 39-godišnje supruge Linde Pizzuti, koja je inače filmska producentica.

Interesantno je svakako da Henry sarađuje sa agenticom za nekretnine iz Bosne i Hercegovine. Goraždanka Senada Adžem je objasnila zašto je cijena od 15 miliona dolara postavljena.

"Pregledali smo apsolutna sva imanja koja su nam konkurentna. Odlučili smo da postavimo cijenu koja odgovara trenutnom tržištu u Južnoj Floridi", rekla je Adžem

A imanje ima apsolutno sve što jedan bogataš može da ponudi. Prostire se na 27.000 kvadratnih metara, ima sedam spavaćih soba, 19 kupatila, kino, dvoranu, teretanu i mnogo, mnogo drugih zanimacija.

Kada je vlasniku Redsa dosadno može se zabaviti igrajući tenis na terenu u okviru kuće, a tu je čak i otvorena kuhinja.

Čini se da vlasnik tima sa Anfielda itekako voli uživati...