Manekenka o vezi s Jovićem: Nisam mu rasturila brak

Sofija ljubi fudbalera Reala

Manekenka o vezi s Jovićem: Nisam mu rasturila brak

Mediji u Srbiji posljednjih sedmica veliku pažnju posvećuju fudbaleru Luki Joviću i njegovoj novoj djevojci Sofiji Milošević.

Realov napadač nedavno je po prvi put postao otac i napisi o novoj ljubavnoj romansi djelovali su samo kao trač, no ispostavilo se tačnim, i to nakon što su procurile njihove zajedničke fotografije.

Njihova veza traje više od dva mjeseca i svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno, a dok se mnogi pitaju gdje je u cijeloj priči Jovićeva prethodna ljubav, u međuvremenu je šutnju prekinula Sofija Milošević i prokomentarisala sve tračeve koje se vežu uz njezino ime.

"Spominjalo se uništavanje njegovog braka, a istina je da Luka nikad nije bio oženjen. Potom je bila priča da sam mu uništila vezu s djevojkom s kojom ima dijete, ali on je tu vezu prekinuo još prije tri godine. Onda su na red došli skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega... Istina je jedino da smo u vezi i želimo sačuvati našu privatnost. Sretni smo, što je najvažnije kad ste u nekoj ljubavnoj vezi", kaže Sofija za Blic.rs.

Manekenka je rekla kako im je veza počela spontano i da su nakon nekoliko sedmica dopisivanja počeli hodati, a poručila je i kako je ne interesuju sve gradske priče u koje je upletena.

"Znate kako, uspjeh je jedina stvar koju vam ljudi nikada neće oprostiti", poručila je.

Jovićeva nova draga itekako je poznata u sportskim krugovima. Ranije se zabavljala sa Viktorom Troickim, povezivali su je i sa Antom Rebićem, a čitave tri godine je bila i sa Ademom Ljajićem.

Top Komentari

konjnakvadrat
Nije pica safun da se istrosi
6 2
SeoRusilac
Sa fudbalera na fudbalera
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi