Džeparoš u dresu najvećeg je krenuo na djevojku, a onda je naišao autobus pun rudara...

Scena se desila u 6 sati ujutro

Džeparoš u dresu najvećeg je krenuo na djevojku, a onda je naišao autobus pun rudara...

A. Čaušević

Neki od najvećih fudbalera u historiji fudbala se vjerovatno postide ko sve nosi njihov dres na leđima. 

Diego Armando Maradona se smatra najboljim fudbalerom u historiji. Čuveni Mali zeleni je i dalje jako popularan bez obzira što je preminuo prije skoro dvije godine.

U Južnoj Americi i dalje se nose Maradonini dresovi. Neki to rade što vole, cijene i poštuju njegovo lik i djelo, a neki uglavnom iz navike.

Jedan od onih koji su nosili Maradonin dres se prije nekoliko dana našao u veoma neugodnoj situaciji, tačnije dobio je žestoke batine.

Naime, sigurnosna kamera je snimila napada džeparoša na djevojku u 6 sati ujutro u jednom od brazilskih gradova.

[facebook]https://www.facebook.com/clarincom/videos/718470612801248/[/facebook]

Džeparoš u Maradoninom dresu je prišao djevojci s leđa i krenuo da je pljačka, a nakon čega je naišao autobus pun rudara.

Rudari su se vraćali iz treće smjene, ali kad su vidjeli šta se dešava izletili su iz autobusa i krenuli su napad na džeparoša.

Bacili su pljačkaša na pod i zadali mu nekoliko opasnih udaraca, lokalni stini kriminalac je na kraju pobjegao glavom bez obzira.

Top Komentari

Brazuka
NAJVEĆI je Allah dz.s. ne Maradona
3 4
Thierry.Henry
Glupi Ste SA ovim Najveci i poredjenjem nekog SA najvecim . bezveze
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi