Nakon četiri godine dobila prsten: Maradona zaprosio djevojku na njen 28. rođendan

Sprema se veliko vjenčanje

Nakon četiri godine dobila prsten: Maradona zaprosio djevojku na njen 28. rođendan

Endin Čaušević

Diego Maradona uskoro će ponovo uploviti u bračne vode jer se sprema veliko vjenčanje s Rociom Olivom s kojom je u vezi već nekoliko godina.

Maradona je odlučio iznenaditi svoju djevojku koja je proslavila svoj 28. rođendan i na zabavi joj dati zaručnički prsten. Ipak, zanimljivo je da je Maradona zaprosio Rocio prije četiri godine, ali nikada joj nije kupio prste da to ozvaniči.

Ipak, jedan od najboljih fudbalera svih vremena očito je odlučio da želi svoju vezu krunisati brakom, te je svojoj djevojci kupio prsten koji je koštao oko 5.000 eura. Na rođendanskoj zabavi bilo je oko 45 gostiju, a Maradona je sve isplanirao u detalje.

Nakon što je njegova djevojka po drugi put rekla "DA" naručili su bocu Dom Perignon šampanjca da to proslave. Vjenčanje bi trebalo biti do kraja ove godine, a lokacija nije još uvijek poznata.

"Sretna sam jer je ovo moj zadnji rođendan kao žene koja nije udata. Moje želje su da zauvijek budem sredna s Diegom", poručila je Oliva.

Maradona je već jednom bio u braku i to sa Claudijom Cillafane s kojom se rastao 2003. godine nakon 17 godina braka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti