Sa slavnim fudbalerom se sprdaju, a njegova djevojka obukla prozirnu haljinu i sve pokazala

Sa slavnim fudbalerom se sprdaju, a njegova djevojka obukla prozirnu haljinu i sve pokazala

E. Škorić

Poznati fudbaleri vežu se uglavnom za manekenke, a takav je slučaj i sa španskim fudbalerom čija djevojka ima veliku popularnost na društvenim mrežama, baš kao i on sam.

Marc Bartra je jedan od najpraćenijih fudbalera na Instagramu, gdje obično dijeli svoj svakodnevni život sa svojih više od devet miliona pratilaca. Međutim, igrač Betisa s vremena na vrijeme bude i predmet šale svojih fanova i profesionalnih kolega.

Bartra je na Instagramu sada pokazao neobičan 'look' koji je izazvao razne reakcije. Katalonac je pozirao sa sivom majicom koja je bila pripijena uz tijelo, što je u kontrakstu s nekim vrlo širokim crnim farmerkama. Osim toga, majicu je strpao u pantalone i stavio kaiš iste boje.

Ova kombinacija je privukla pažnju, a neki su ga uspoređivali sa zločestim momcima iz 90-ih, drugi mu sugerišu da bi trebao odrasti i oblačiti se shodno svojim godinama, dok treći dodaju da je vrijeme da promijeni veličinu i da konačno nosi nešto u svojim veličinama.

Kako god bilo, istina je da je Bartra pokazao da ima odličan smisao za humor i da ne shvata šale na pogrešan način. Zapravo, i sam je na neke komentare odgovorio smijehom i dobrim vibracijama.

Oglasi

Poput njega, njegova djevojka Jessica Goicoechea je takođe privukla veliku pozornost novim objavama na društvenim mrežama, no one su blago rečeno kontroverzne.

Ponovo je pozirala u providnoj odjeći pokazavši svoje grudi. Atraktivna plavuša je već godinama u vezi sa Marcom Bartrom koji je trenutno igrač Betisa, a ostaće upamćen po golu iz 2014. godine kada ga je pored aut linije u finalu Kupa Kralja pretrčao Gareth Bale u duelu Barcelone i Reala.

Jessica često objavljuje provokativne fotografije i zbog toga privlači dosta pozornosti, zbog čega je njen dragi, Marc Bartra, ponekad u drugom planu, mada se i on trudi na Instagramu dobiti lajkove i komentare - svako na svoj način.

Barta je igrao na posudbi u Trabzonsporu, pa se ovog ljeta vratio u Betis sa kojim igra Evropsku ligu, no ove sezone se nije pretjerano naigrao i upisao je tek četiri nastupa.

Zbog povrede je propustio nekoliko posljednjih utakmica i nije poznato kada će opet biti na terenu.

Top Komentari

Takve veze ne traju dugo, to nije njegova djevojka, to je njegova privremena kurava, naravno tu je kao spozorusa da mu pokupi sto vise novca, a poslije ce potraziti nekog drugoga, ko isto tako ima mnogo novca, da zadovolji njenu mastu i sve ono sto joj treba. Ljudi kad su mladi zele da imaju skupo auto, mnogo novca i lijepu ckupi kao reklamu, naravno sve je to da bi se pokazao drustvu i privukao paznju drugih.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi