Influenserica (32) ne izlazi iz kreveta 50 godina starijeg fudbalskog kriminalca: "Volim ga!"

Ne osvrće se ne kritike

Influenserica (32) ne izlazi iz kreveta 50 godina starijeg fudbalskog kriminalca: "Volim ga!"

Admin Čaušević

Da ljubav ne poznaje granice pokazuje i priča između Marda Pola Del Nera, bivšeg predsjednika FS Brazila i 32-godišnje influenserice, Clare Brasil.

Del Nero je jedan od najvećih fudbalskih kriminalaca u historiji, prije nekoliko godina je dobio doživotnu suspenziju i kaznu od čak miliona švicarskih franaka.

Clara Brasil je već nekoliko godina u vezi sa Del Nerom i uopšte joj ne smeta što je njen partner stariji 50 godina i može joj biti djed.

"Moja ljubav", napisala je ona nedavno u jednoj objavi na kojoj sje sa svojim partnerom slavila petu godišnjicu veze.

Kontroverzni brazilski biznisimen ima dubok džep, influenserici omogućava život na visokoj nozi i to je vrlo vjerovatno glavni razlog zašto su u vezi.

Oglasi

Iako se svakodnevno suočava sa kritikama Claru to uopšte ne pogađa te maskimalno nastavlja da uživa sa 82-godišnjim bivšim predsjednikom FS Brazila.

Uz sve to svakodnevno postavlja pikante fotografije na društvenim mrežama, prvenstveno Instagramu gdje ima više od 350 hiljada pratitelja.

Kada je počela istraga protiv FIFA-in čelnika Del Nero je 2015. godine iznenada napustio Zurich zbog straha od hapšenja, dok ga je u svojstvu predsjednika FS Brazila zamijenio Marcus Vicente.

U aprilu 2016. godine se vratio na predsjedničku funkciju, da bi ga FIFA suspendovala 2017. godine jer je bio povezan sa velikim korupcijskim skandalom.

Brazil nije napustio još od 2015. godine jer se boji hapšenja, na utakmice reprezentacije uopšte više ne dolazi te se ne pojavljuje u medijima.

Bio je april 2018. godine kada mu je FIFA izrekla doživotnu suspenziju jer je uzimao mito. Uz to kažnjen je i sa milion švicarskih franaka.

Top Komentari

ViniJr
Može igrati samo domina sa njim u krevetu.
0 0
user1676286668
Ovo je trandza....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi