Brazilskoj navijačici tokom navijanja ispale grudi, pohlepni navijač odmah krenuo u akciju, ali...

Čuvena scena

Brazilskoj navijačici tokom navijanja ispale grudi, pohlepni navijač odmah krenuo u akciju, ali...

A. Čaušević

Ako su u nekoj zemlji ludi sa fudbalom to je definitivno u Brazilu, a na svaku utakmicu gledaju kao neku vrstu festivala i priliku za određenu zabavu što je brazilskoj naciji nekako i u krvi. 

Festival u Riju je poznat širom svijeta, radi se o paradamama škole sambi što je najpopularniji ples u južnoameričkoj zemlji i skoro svaka djevojka se tokom odrastanja odluči zaplesati ovaj ples.

Upravo nisu strane pojave da na utakmicama reprezentacije Brazila brojne atraktivno i izazovno obučene djevojke plešu u ritmu sambe zbog čega ponekad dođe i do neželjenih situacija.

Kada su u pitanju velika takmičenja navijačice iz Južne Amerike tradicionalno privlače veliku pažnju pošto im nije strana pojava da u prvi plan stave svoje atribute i tako privuku pažnju na sebe.

Brazilske navijačice su tradicionalno među najatraktivnijim gdje se god pojave

Po izgledu i ljepoti Brazilke uopšte ne zaostaju za svojim kontinentalnim rivalkama i obično su magnet za fotografe gdje se god pojave, posebno je to slučaj kada se održava neko veliko takmičenje.

Brazilke se obično odluče za oskudnu odjeću pa ponekad zna doći do neželjene scene, ali čini se da to nekim od njih zapravo i ne smeta previše.

Oglasi

Do sada se mnogo puta desilo da nekoj navijačic slučajno ili namjerno izlete grudi, međutim jedna situacija se izdvaja od svih ostalih i poprima epitet kultne.

Bilo je to još prije dvije decenije tokom Svjetskog prvenstva u Južnoj Koreji i Japanu kada se Brazil popeo na krov svijeta po peti te do dan danas i posljednji put.

Brazilskoj navijačici su ispale grudi na Mundijalu

Tada nije bilo društvenih mreža i interenet nije bio dostupan u svakom uglu planete kao što je to bio slučaj pa su neki događaji na tribinama nekako prošli nezapaženo.

To je slučaj i sa jednom brazilskom navijačicom kojoj su u zanosu navijanja ispale grude, a fotografi su uspjeli sve zabilježiti, dok su scenu snimile i kamere. Negzodni trenutak možete pogledati ovdje.

Atraktivna brineta od silnog uzbuđenja nije ni primjetila šta joj se desilo, dok je izraz lica njenog prijatelja dok gleda u grudi poprimio epitet epskog što možete pogledati ovdje.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ime i prezime brazilske navijačice nikada nije otkriveno, ali bez obzira na nezgodnu scenu nema sumnje da se kući vratila presretna pošto su se Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho te ostatak čudesnog tima Carioca popeli na krov svijeta.

Top Komentari

user1676286668
Čim je nešto ovako nema potrebe pitat ko je pisao članak znaš odmah da je perverznjak čauš....
0 0
Medo-Brundo
Baš ste fin i kulturan portal!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi