Maria Šarapova o snimanju svoje najseksi reklame: "Nisam razumjela šta mi se događa"

Tada je počeo njen slavni put

Maria Šarapova o snimanju svoje najseksi reklame: "Nisam razumjela šta mi se događa"

Edmir Škorić

Maria Šarapova (34 godine) ispričala je kako je došla do slavne osobe, a važan trenutak je bio dan kada je snimila prvu reklamu za Nike.

Prije 15 godina se zgodna Ruskinja i bivša teniserka prvi put pojavila u reklami za Nike. Tada je ujedno počeo zvjezdani put popularne Maše, koja je prošle godine okončala tenisku karijeru.

"Bila sam toliko mlada da mislim da nisam ni razumjela šta mi se događa. Nisam razumjela vrijednost ili važnost sudjelovanja u jednoj američkoj nacionalnoj reklami", prisjetila se.

2010. Šarapova i Nike potpisali su osmogodišnji sponzorski ugovor vrijedan čak 70 miliona dolara.

Ona je bila prva ruska igračica koja je osvojila Wimbledon. Iako više ne igra, i dalje je privlačna velikim kompanijama. Nedavno je nosila haljinu Iris van Herpen na crvenom tepihu na dodjeli Fashain Awards 2021, napravljenu od recikliranih plastičnih boca.

Marijina posebna haljina zvala se "Mimesis" i bila je izrađena od tkanine izrađene od recikliranih Evian plastičnih boca i organske svile. Prema riječima modnih dizajnera, odjeća izrađena od recikliranih plastičnih boca nije samo ekološka, već je i topla, udobna, izdržljiva, prikladna za hladno i kišno vrijeme.

Top Komentari

Babajaga
Vi ste sex manijaci u toj redakciji!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti