Cijena zaručničkog prstena koji je dobila Marija Šarapova naprosto oduzima dah

Udaje se za bogatog Britanca

Cijena zaručničkog prstena koji je dobila Marija Šarapova naprosto oduzima dah

E. Škorić

Bivša teniserka Marija Šarapoa se prije otprilike mjesec dana pohvalila da ju je zaprosio britanski poduzetnik Alexander Gilkes.

Lijepa Ruskinja odavno ne igra tenis, no zbog svog poslovnog i privatnog života, ali i velike popularnosti neprestano dolazi na naslovnice raznih medija.

Posljednja vijest o Šarapovi bila je ta da ju je zaručio britanski milijarder s kojim je u vezi od 2017. godine, a sada su britanski tabloidi razotkrili i vrijednost zaručničkog prstena koji je nosila na ruci.

Riječ je o prstenu koji je po pravoj mjeri napravila engleska dizajnerica nakita Jessica McCormack. Komad od pet karata izrađen od bijelog zlata i plavog srebra sa smaragdom s umetkom dijamanta u sredini košta preko 330.000 eura.

Da, dobro ste pročitali, jedan prsten vrijedi stotine hiljada eura, ali njenom izabraniku nije teško palo jer se ionako radi o jednom od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji.

Još uvijek nije poznato kada će se i gdje njih dvoje vjenčati, no zbog pandemije koronavirusa prisiljeni su malo pričekati.

Top Komentari

SeoRusilac
Neće za siromašnog logično. Para na paru, už na fukaru
3 0
Vrana
Opasne su ruskinje, nek se dobro cuva samaranja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi