Marko je uzeo tri miliona na kladionici: Zauvijek će se pamtiti posljednji meč na tiketu
Kladioničarske priče uvijek izazivaju veliku pažnju, ali ono što se desilo ovom čovjeku prepričavat će se zauvijek (Foto: Screenshot)

Nevjerovatno

Marko je uzeo tri miliona na kladionici: Zauvijek će se pamtiti posljednji meč na tiketu

Midhat Šljivak

Nevjerovatnu sreću imao je kladioničar imena Marko i on je od jučer bogatiji za tri miliona dolara nakon čudesne završnice NFL meča između Las Vegas Raidersa i New England Patriotsa gdje je na isteku vremena postignut touchdown za pobjedu Raidersa od 30:24.

Kladioničar imena Marko uplatio je 31.000 dolara na pet parova NFL-a. Prošao je četiri i čekao je pobjedu Las Vegas Raidersa protiv New England Patriotsa.

Ni slutio ovaj čovjek nije da će psovke i vrisku od muke zamijeniti nevjerica na licu, a ovakvu završnicu može ponuditi samo jedna utakmica američkog fudbala.

Raidersi su imali prednost od 17-3 na poluvremenu. Marko je s prijateljima već lagano slavio, no potom dolazi do velikog pada u igri tima iz Las Vegasa i Patriotsi su se vratili u meč i preuzeli su vodstvo.

Oglasi

Posljednji napad na utakmici imali su Patriotsi kod rezultata 24:24. Vrijeme je isteklo, ali prema NFL pravilima kraj nije sve dok se akcija ne završi.

Zatim se desilo nevjerovatno čudo koje je ovom kladioničaru donijelo dobitak od gotovo tri miliona dolara. Za to se treba zahvaliti igraču Patriotsa Jakobiju Meyersu i defanzivcu Raidersa Chandleru Jonesu.

Meyers je bez ikakve potrebe bacio loptu nazad, Jones ju je presjekao na 50 jardi i zatim je lagano istrčao do touchdowna kojim je svom timu donio pobjedu od 30:24.

Marko i prijatelji nisu mogli vjerovati. Skakali su od sreće i nikako nisu mogli vjerovati u ono što su upravo vidjeli.

Očigledno je to da je ovaj kladioničar već otpisao tiket. Niko nije mogao ni naslutiti da će se meč okončati na ovakav način i da će Marko uzeti gotovo tri miliona dolara.

Oglasi

Čovjeku sasvim sigurno treba odati priznanje jer je pogodio zaista fenomenalan tiket na kojem su bile pobjede Brownsa, Delphinsa, Jaguarsa i Vikingsa.

On je očito bio veoma uvjeren da će parovi koje je igrao proći, pa je uplatio čak 31.000 dolara, no to mu se na kraju itekako isplatilo i to na filmski način.

Marko Piemonte je poprilično poznat kladioničar u Sjedinjenim Američkim Državama. Mnogi ga smatraju najboljim čovjekom u ovom poslu i on od kladionice i živi.

Pored činjenice da ulaže ozbiljne iznose na utakmice, posebno duele NFL-a i NCAA fudbalske lige, on se bavi i pokerom i često je za stolom na kojem su veliki ulozi.

Sreća je njegova što ga često ide. Ovaj tiket je dokaz da se on jednostavno rodio pod sretnom zvijezdom i ovakvi ljudi jednostavno mogu sve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi