Marta otkrila koliko je puta u 30 dana spavala s igračem Reala i koliko ima novca na računu

Nema tajni

Marta otkrila koliko je puta u 30 dana spavala s igračem Reala i koliko ima novca na računu

E. Škorić

Marta Diaz, djevojka igrača Real Madrida na posudbi u Sevilli Sergija Reguilona, odgovarala je na neka škakljiva pitanja.

Ona je gostovala u "La Resitenciji" kod Davida Broncana i tamo joj je postavljeno nekoliko pitanja koje možda ni sama nije očekivala, ali na kraju se ipak dobro snašla.

Uglavnom, voditelja španske emisije zanimalo je koliko su Marta i njen dečko Sergio imali seksualnih odnosa u posljednjih mjesec dana, a Marta je pomalo zbunjeno odgovorila:

"Malo... Nikako... Ma nijedan, nisam uopšte s njim, kod kuće sam jer je karantin. Nema dakle ništa, nijedan seks u zadnjih mjesec dana", uz smijeh je kazala Marta.

Sljedeće pitanje glasilo je: "Koliko novca trenutno imate u bilo kojoj banci?"

"Ispričat ću vam između dvije vrijednosti. Išla sam u Andoru da skijam i tako dalje i na računu je bilo između 300.000 i pola miliona eura", otkrila je Marta.

Marta ne ovisi isključivo o svom dečku koji ima ugovor s Realom. Štaviše, izdaje vlastitu knjigu, prepoznatljivo je TV lice i mnogo zarađuje od Instagrama i drugih mreža zahvaljujući velikom broju pratitelja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Znaci ko i kolko se ko **** je vijest
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi