Jadan se sav zbunio: Govorio o Hrvatskoj, pa izgovorio 'Mia Khalifa' i shvatio šta je uradio

Kakav blam novinara

Jadan se sav zbunio: Govorio o Hrvatskoj, pa izgovorio 'Mia Khalifa' i shvatio šta je uradio

Edmir Škorić

Reporter Robert Lopez Olvera javljao se iz Katara za meksički Imagen TV i u jednom trenutku napravio pogrešku koja je nasmijala sve. No, oprošteno mu je, shvatamo da se čovjeku katkad u glavi vrte razne misli.

U subotu će Hrvatska i Maroko odigrati utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Kao što je i poznato, meč se igra na Khalifa Stadiumu, ali je meksički novinar tokom javljanja uživo iz Katara stadion zamijenio s poznatom glumicom filmova za odrasle.

"Ova dva dana (četvrtak i petak) neće biti nogometa, a onda idemo u subotu na utakmicu za treće mjesto na stadionu Mia Khalifa između Hrvatske i Maroka, dviju Pepeljuga ovog Svjetskog prvenstva", rekao je reporter meksičkog programa.

Novinar je to podnio u dobrom raspoloženju jer je upravo on podijelio svoj blam na društvenim mrežama, a neki su mu komentari poručili da ga je u Kataru "pogodila samoća", te su ga zamolili da svojevremeno "prestane gledati vruće filmove".

Stadion Khalifa na Svjetskom prvenstvu

Na spomenutom stadionu odigrano je do sada sedam susreta Svjetskog prvenstva, od čega šest u grupnoj fazi plus duel osmine finala SAD - Nizozemska, dok će osmi i posljednjj biti duel Hrvatske i Maroka.

Oglasi

Veliko finale odigraće se u nedjelju na Lusail stadionu, a tu će snage odmjeriti najbolji od najboljih - Argentinci s Messijem i Francuzi predvođeni Mbappeom.

Ko je Mia Khalifa?

Mnogi je znaju isključivo kao Miu Khalifu, a njeno pravo ime je Sarah Joe Chamoun. Rođena je u Bejrutu, Libanonu. Model je i "slavna osoba s interneta", ali je jako poznata zbog svojih uloga u porno filmovima. Trenutno ova dama rođena 1993. godine živi u SAD i stekla je diplomu na Univerzitetu Texas u El Pasu.

A ranije je Mia Khalifa davala razne izjave vezane za nogomet i nogometaše, no jednom se prilikom baš obrukala kada je birala trojicu najboljih na svijetu.

"Moram reći David Beckham jer sam ja djevojka i zna se kakav status on ima kod nas. Ipak, svaki put se nasmijem kada čujem njegov glas jer zvuči kao ja kada sam imala 12 godina", počela je Mia i nastavila.

Oglasi

"Na toj listi je Zinedine Zidane zbog one scene s Materazzijem. To je nešto najuzbudljivije što sam vidjela na utakimici".

Međutim, kada su svi očekivali da se na toj listi na kraju nađe još jedna legenda Mia je sve iznenadila svojim izborom.

"Tu je i Aaron Mooy. On je kao Kawhi Leonard u nogometu. Ponaša se kao on ono stidljivo pred kamerama, ali je dobar momak. Ne znam, jednostavno me podsjeća na Leonarda", zaključila je ona.

Ovaj 32-godišnji Australac u to vrijeme nastupao je u Huddersfieldu i mnogima je bilo čudno što Mia uopšte za za njega. Nakon Huddersfielda bio je u Brightonu i kineskom Shanghai Portu, a ljetos se vratio u Evropu i trenutno nastupa za Celtic.

Top Komentari

Arnel925
Ovaj je previse gleda p***hub, pa dosao da prica o fudbalu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi