Historija se ponavlja: Wanda je Icardiju napravila isto što i Maxiju i odabrala je mlađeg ljubavnika
Foto - Instagram

Payero s Wandom

Historija se ponavlja: Wanda je Icardiju napravila isto što i Maxiju i odabrala je mlađeg ljubavnika

M. Šljivak

Wanda Nara saopštila je jučer na društvenim mrežama kako se razvodi od Maura Icardija nakon osam godina veze.

Nakon višemjesečnih špekulacija da se poznati par razvodi, Wanda je na društvenim mrežama objavila poruku u kojoj piše.

"Teško mi je u ovom trenutku, ali s obzirom na veliki medijski pritisak, bolje je da javnost od mene sazna istinu. Nemam više šta da objašnjavam i neću više iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, već i zbog naše djece", napisala je Wanda.

Atraktivna menadžerica i model trenutno se nalazi u Argentini. Iz Buenos Airesa dolazi bombastična vijest kako ova 35-godišnjakinja već ima novog dečka i ponovo fudbalera.

Icardiju se vratilo to što je Wandu oteo od prijatelja Maxija Lopeza. Sada je i on u istoj situaciji jer mu se supruga povezuje s 24-godišnjim fudbalerom Boce Juniors Martinom Payerom.

Oglasi

Argentinski 'Clarin' saznaje da romansa između 24-godišnjeg fudbalera i 11 godina starije Wande traje već određeno vrijeme.

"Viđeni su u jednom noćnom klubu. Plesali su, pili, smijali se i zajedno uživali u svirci benda Pibes Chorros", piše Clarin.

Martin Payero trenutno je član Boce Juniors na posudbi iz engleskog Middlesbrougha. Karijeru je počeo u Banfieldu, a nastupao je još za argentinski Talleres.

Oglasi

Veza s Wandom sada će ga gurnuti na naslovnice svih svjetskih medija. Njegovo ime postat će prepoznatljivo i vidjet ćemo koliko će sve trajati ako je zaista u vezi s atraktivnom Argentinkom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Chz0UZEux61/[/instagram]

Podsjetimo, Wanda iz braka s Maxijem Lopezom ima troje, a s Maurom Icardijem dvoje djece. Icardiju je bila ljubavnica dok je još bila u braku s Maxijem, a sada je i njemu napravila isto što i Maxiju.

Oglasi

Najnovije vijesti