Wanda Nara večeras potvrdila razvod od Maura Icardija!

Wanda Nara večeras potvrdila razvod od Maura Icardija!

E. Škorić

Wanda Nara je putem društvenih mreža objavila da više nije sa napadačem PSG-a Maurom Icardijem.

Wanda Nara i Mauro Icardi rastali su se nakon osam godina braka, a zajedno imaju dvije kćeri. Slavna menadžerica je to javnosti saopštila u četvrtak kratkom objavom na društvenim mrežama.

“Vrlo mi je bolno živjeti ovaj trenutak, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta razjašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumijevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše djece", napisala je Wanda.

Još u oktobru prošle godine izbio je skandal kada je Wanda optužila Icardija za prevaru, zbog čega su privremeno okončali vezu, ali su se kasnije vratili jedno drugom.

Uzrok svađe poznatog argentinskog para bila je argentinska glumica China Suarez. Tada se činilo da je brak doživio potpuni krah, no oni su nastavili sa zajedničkim životom, a čini se da je sada sve gotovo.

Oglasi

Njihov brak je tokom proteklih sedam godina bio vrlo stabilan, ali njemu je sada došao kraj.

Sve ovo dolazi nekoliko sedmica nakon što je Icardi napustio PSG i potpisao za Galatasaray. Upavo supruga Wanda je bila njegova menadžerica i brinula se o njegovoj karijeri.

Početak njihove veze bio je jako kontroverzan jer je Argentinka zbog Maura napustila nogometaša i njegovog dobrog prijatelja Maxija Lópeza.

Top Komentari

PodvarakANeKupus
Poslije sportskih vijesti o šaćiri sad ide o ovoj wandi
4 0
NKZ1922
Dan zalosti u redakciji ss.ba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi