Zbog Wande je mrzio i sebe i svoj život, a ona ga se sjetila sada kada se razvela od Maura?!

Da li je toliko lud?

Zbog Wande je mrzio i sebe i svoj život, a ona ga se sjetila sada kada se razvela od Maura?!

E. Škorić

Poslije osam godina zajedničkog života, kontroverzna Wanda Nara objavila je da se razvela od argentinskog napadača Maura Icardija.

"Teško mi je u ovom trenutku. ali s obzirom na veliki medijski pritisak, bolje je da javnost od mene sazna istinu. Nemam više šta rda objašnjavam i neću više iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumijevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše dece", napisala je Wanda sinoć na društvenim mrežama.

Slavni napadač koji je tek stigao u Galatasaray sinoć je definitivno ostao sam, baš kao i njegova menadžerica, koja je ovaj put odlučila da je zauvijek kraj. Njih dvoje imali su rasprave ranije, a krajem prošle godine privremeno su bili razdvojeni nakon što ga je ona uhvatila u prevari.

Wanda i Mauro imaju zajedno dvije kćerke, a ona je s njim počela vezu nakon što ju je on ukrao od bivšeg saigrača i prijateja Maxija Lopeza, bivšeg muža i oca troje Wandine djece.

Ljeta 2013. godine su Maurio i Maxi zajedno igrali u Sampdoriji, bili su dobri prijatelji, ali je Maxiju zaboden nož u leža, njegovu suprugu zaveo mu je drugar iz svlačionice. Ne samo da ju je zaveo, nego ju je "oteo" i vjenčao.

Oglasi

Na taj je način Maxiju Lopezu uništen život, a pored svega, Wanda je odmah nakon razvoda zapratila nekadašnjeg supruga na Instagramu.

[twitter]https://twitter.com/ronaldmorgan_/status/1573063290288308235[/twitter]

Naravno, to je odmah dospjelo na portale i neki se pitaju da li je to možda atraktivna plavuša spremna da se vrati svom nekadašnjem mužu i postoji li ponovo način da budu zajedno?

[instagram]https://www.instagram.com/p/Chz0UZEux61/[/instagram]

Izgleda kao nemoguć scenarij, ali kao da već nismo vidjeli lude stvari i od Wande i od žena poput nje koje se na naslovnicama tabloida vrte danima i koje često na taj način bivaju sve jače, popularnije i bogatije.

Oglasi

Sve u svemu, sigurno će u narednim danima internet biti preplavljen raznim inforamacijama o Wandi, koja uvijek privlači pozornost na sebe, naročito nekim potezima kao što je razvod od Maura. Bit će raznih izvještaja, glasina, tražiće se stvarni razlozi raskida, paparazzi s nestrpljenjem čekaju da se u javnosti pojavi s novim frajerom...

Oglasi