Svi se Poljaci odmah vratili kući, ali njihova najzgodnija navijačica je ostala u Tirani

Svi se Poljaci odmah vratili kući, ali njihova najzgodnija navijačica je ostala u Tirani

Edmir Škorić

Jedna od najljepših žena u Poljskoj bez ikakve sumnje je Martina Chodorowska, popularna navijačica nogometne reprezentacije te zemlje, koja je i sinoć bila uz Roberta Lewandowskog i društvo.

Poljaci su gostovali u Tirani i tamo su doživjeli hladan tuš. Poraženi su sa 2:0 u važnoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Njemačkoj, a pored toga su neki navijači dobili batine nakon sukoba sa albanskim pristalicama.

Na tribinama je bila i Martina Chodorowska, koja je sa šalom Poljske bodrila svoj nacionalni tim. Martina je potom objavila nekoliko fotografija sa tribina i van stadiona, otvoreno pokazujući tugu zbog poraza.

Uprkos tome, ona još uvek nije napustila Albaniju i kako je i sama otkrila, nalazi se na prelepoj plaži Qereti. Dok su se svi Poljaci odmah vratili u svoju zemlju, ljepotica je ostala da uživa u albanskoj plaži i moru.

Objava poljske navijačice na Instagram storyju njenog profila

Ovu ljepoticu viđali smo često na utakmicama Poljske. Osim što prati sve domaće utakmice, često je i na gostovanjima, a boravila je i na velikim turnirima na kojima su nastupali poljski nogometaši.

Oglasi

Ne može biti zadovoljna trenutnim igrama nogometaša Poljske, ali je utjehu pronašla dan kasnije u albanskom moru i planira se tamo odmarati dok ne krene nazad za Poljsku.

Poljska je nakon poraza u Tirani sada jako daleko od Eura, a tamošnji nogometni savez je odmah reagovao i otpustio Fernanda Santosa.

Santos je na klupi reprezentacije Poljske proveo svega osam mjeseci jer je na tu funkciju dovedem krajem januara ove godine.

Na klupi Poljske iskusni trener upisao je šest utakmica, a ova selekcija ima polovičan uspjeh sa tri pobjede i isto toliko poraza.

Oglasi

Poljaci su nakon pet odigranih mečeva u kvalifikacijama tek četvrti sa šest bodova u grupi u kojoj je lider Albanija s 10 bodova, a zatim slijede Češka i Moldavija koji imaju sa po osam bodova. Posljednja je ekipa Farskih Ostrva s jednim bodom.

Top Komentari

plemic
ona ne zna ni tko je igrao.
0 1
Joe17
Ovo vam ljepotica? Hebemu mater koje drkadzije ste vi, pa ona s make-upom nije ljepotica a zamislite tek kakva je bez...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi