Tamara se sveti: Objavila fotografiju na kojoj Wanda oralno zadovoljava njenog dečka!

Nastavlja se 'rat' Argentinki

Tamara se sveti: Objavila fotografiju na kojoj Wanda oralno zadovoljava njenog dečka!

E. Škorić

Tamara Baez nastavlja svoj rat protiv Wande Nare, koju optužuje da joj je uništila vezu sa popularnim reperom L-Ganteom.

Tamara se uporno na društvenim mrežama bori protiv mnogo poznatije influencerice i nogometne menadžerice Wande Nare, sada već bivše djevojke argentinskog nogometaša Maura Icardija.

Wanda se viđala sa L-Ganteom kojeg je ljubila u javnosti nakon što je okončala dugogodišnju vezu sa Maurom, s kojim ima i dvoje djece. Prethodno ima troje djece i sa bivšim suprugom i Maurovim nekadašnjim saigračem Maxijem Lopezom.

U želji da joj se donekle i osveti, bivša djevojka L-Gantea Tamara Baez objavila je na Instagramu jednu fotografiju na kojoj se ne baš najjasnije, ali svakako vidi kako Wanda Nara oralno zadovoljava očigledno njenog dečka.

Nakon nekoliko minuta influencerica je odlučila obrisati snimak, no nije šutjela, ponajviše jer ju je zaboljelo kada je vidjela da Wanda za ruku drži njenu kčerkicu Jamaicu. Spornu fotografiju pogledajte OVDJE.

“Poslovna žena i sve što hoćete, za mene to nije primjer ničega. Kada sam joj slala poruke dok sam bila u vezi s njim, ona je to negirala. Sada je vidim kako drži moju kćer za ruku. Imaš pet, idi drži svoju, kraljice", poručila je Tamara Baez.

Oglasi

Baez je uvjeravala da joj je Wanda uništila porodicu, a da je vrijeme konačno pokazalo da je u pravu jer se prošlog vikenda pojavila snimka koja dokazuje njenu aferu s popularnim pjevačem.

Dan kada je Wanda Nara potvrdila da se rastaje od Icardija i potaknula glasine o romansi s L-Ganteom

Krajem septembra mediji su na Instagramu objavili priču kojom je potvrdila da više nije u vezi s Maurom Icardijem s kojim ima dvije kćeri.

"Za mene je jako bolno živjeti ovaj trenutak. Ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze medijska nagađanja, bolje je da to znaju od mene. Nemam više šta razjašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovom rastanku. Molim vas, molim vas za razumijevanje ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece”, rekla je Wanda.

Nekoliko sati kasnije počela se pokazivati javno s L-Ganteom, kojeg je angažovala da bude model za sportsku marku. Postali su više od prijatelja, a on joj je čak i naprav io pjesmu koju je nazvao "Posljednji romantik".

Wanda u društvu L-Gantea i njegove jednogodišnje kćeri
Oglasi