Wanda jednom fotografijom uništila Icardija: Napadač je u takvom stanju da ne zna za sebe

Slomila mu je srce i zabila mač u leđa

Wanda jednom fotografijom uništila Icardija: Napadač je u takvom stanju da ne zna za sebe

A. Čaušević

Riječ muškost kao da ne postoji u rječniku Maura Icardija jer ono što sebi dopušta sjajni napadač vrlo vjerovatno ne bi dopustio niti jedan drugi muškarac ma koliko volio djevojku ili suprugu. Postalo je to jasno nakon posljednjeg "uboda nožem u leđa" kojeg mu je priredila Wanda Nara.

Mauro Icardi je pomislio kako je vratio Wandu u svoj zagrljaj nakon romantičnog putovanja na Maldive i nekoliko dana provedenih u Istanbulu sa djecom, međutim sve je to bila varka.

Čini se da je Wanda Nara nastavila svoju idilu s L-Ganteom, nakon posljednjih događaja u kojima su oboje učestvovali, uključujući "ludu" noć u noćnom klubu u Buenos Airesu.

Drugi veliki protagonist ove priče je Mauro Icardi. Argentinski fudbaler imao je nade da će ponovno osvojiti svoju dugogodišnju suprugu, međutim šanse da se to desi zapravo više ne postoji.

Naime, Wanda je tokom utakmice između Hrvatske i Argentine objavila fotografiju sa argetinskim pjevačem kako u društvu porodice prate utakmicu i tako na jasan način poručila Icardiju svoje planove za budućnost.

Oglasi

Sve to je dovelo da je Icardijevo sentimentalno stanje trenutno užasno. Novinar Juan Etchegoyen otkrio je da napadač Galatasaraya zbog Wande prolazi kroz jedan od najgorih emotivnih trenutaka u životu.

"Rekli su mi da Mauro tone sve dublje i dublje. On ne razumije u kojem je stadiju veza njegove bivše s L-Ganteom. Govorili su mi da je dobio nož u leđa i to je ono što trenutno osjeća", kazao je novinar.

[twitter]https://www.instagram.com/p/ClhUFJooPbu/?hl=en[/twitter]

Ovaj novinar je naglasio da je Mauro u procesu prihvatanja da je influenserica "zauvijek otišla iz njegovog života" i da ga to košta jako skupo: "Toliko je loše da su mi čak rekli da ne želi da čuje za bilo koga. On tuguje."

Inače, posljednjih sedmica se pojavila vijest da je Wanda ponovo trudna, međutim potvrde da je jedna od najtraktivnijih žena svijeta u drugom stanju još uvijek nema.

Mauro i Wanda su bili u braku devet godina i imaju dvoje djece. Ona ga je svojevremeno zastupala i radila na njegovim transferima, ali i taj poslovni odnos je pukao. Iz ranijeg braka sa Maxijem Lopezom Argentinka ima još trojicu sinova. 

Wanda je prije nekoliko dana proslavila svoj 36. rođendan i ne smeta joj što je njen novi partner mlađi od nje čak 14 godina. 

Oglasi

Najnovije vijesti