Wanda Nara zapalila društvene mreže senzualnim dekolteom na proslavi 36. rođendana

U petak proslavila rođendan

Wanda Nara zapalila društvene mreže senzualnim dekolteom na proslavi 36. rođendana

E. Škorić

Atraktivna argentinska influencerica i menadžerica Wanda Nara napunila je 36 godina, a dio proslave rođendana objavila je na Instagramu.

U petak 9. decembra Wandi je bio 36. rođendan. Na rođendansku zabavu pozvala je sebi drage i bliske ljude, a prisutna su naravno bila i njena djeca.

Za vrlo posebnu svečanost koju su joj pripremili, influencerica koja na Instagramu ima više od 15 miliona pratitelja, odlučila je senzualnim dekolteom ponovo privući pozornost.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl-LkRNuelV/?hl=en[/instagram]

Inače u posljednje vrijeme Argentina je konstantno u medijima, ponajviše u trač rubrikama i sve to zbog odnosa sa argentinskim napadačem Maurom Icardijem.

Njih dvoje su se rastali jer ju je prevario, pa se pomirili, ali nikom nije jasno da li su trenutno zajedno ili je Wanda zaista zavoljela popularnog repera L-Gentea s kojim se viđala.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl-NUpKurxt/?hl=en[/instagram]

Mauro i Wanda su bili u braku devet godina i imaju dvoje djece. Ona ga je svojevremeno zastupala i radila na njegovim transferima, ali i taj poslovni odnos je pukao.

Iako nema više zajedničkih objava, mnogi smatraju da se slavni argentinski par i dalje nalazi i da nemaju namjeru da zauvijek odu jedno od drugoga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl-NiVfOTlS/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl5HpOUue6k/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cll03pHOzDs/?hl=en[/instagram]

Top Komentari

DadiG
Hvala portalu na ovoj vijesti. Nije bilo ništa o njoj ima 10 dana pa sam se bio zabrinuo. Hvala, hvala, hvala
4 2
koraj
Kako se blizi kraj prvenstva ss.ba se vraca provjerenim vijestima. Kakve Ivane i bumbum dame, Wanda je dobitna kombinacija!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.