Mauro Icardi je nezasiti prvarant: Wandu grli, a drugu zove na tajne sastanke

Argentinac se ne mijenja

Mauro Icardi je nezasiti prvarant: Wandu grli, a drugu zove na tajne sastanke

M. Šljivak

Mauro Icardi ponovo je nevjeran Wandi Nari. Argentinski mediji tvrde da je napadač Galatasaraya ponovo u kontaktu s Chinom Suarez zbog koje mu je prošle godine brak bio na ivici ambisa.

Mauro Icardi je očigledno nezasiti prevarant i Wanda Nara dosta ispašta u njihovom braku. Argentinski mediji tvrde da je 30-godišnji napadač ponovo u akciji s Chinom Suarez sa kojom je navodno prošle godine prevario suprugu.

Wanda mu je nevjeru oprostila. Nastavili su dalje, no nepunih godinu dana kasnije Mauro i China su navodno ponovo 'na vezi'.

"Pouzdani izvori su mi rekli da su China i Mauro razmijenili poruke. Onaj koji mi je to rekao zamolio me da ništa ne govorim. To je čovjek koji je jako dobro informisan i potvrdio mi je sve", rekla je novinarka Karina Iavicoli i nastavlja:

"Nije mi išao u detalje, odnosno ne znam ko je koga prvi kontaktirao. Ne želim reći da će imati ili već imaju aferu, ali su u kontaktu", dodala je Karina.

Oglasi

Wanda Nara je odmah reagovala. Na društvenim mrežama je poslala kratku i jasnu poruku.

"Te priče me iscrpljuju. Nemam vremena da razmišljam o tome ili da provjeravam bilo šta. Vjerujem Mauru", istakla je Wanda.

Mauro i Wanda su se prethodnih mjeseci povezivali s brojnim osobama. Posebno se to dešavalo u periodu kada su prolazili kroz tešku bračnu krizu, ali na kraju su ponovo završili skupa.

Očekivano, jako brzo su došla nove špekulacije. Sve navode o prevari oboje su odbacivali, a posebno Wanda koja je često znala eksplodirati na društvenim mrežama zbog svega što se piše.

Argentinski napadač ovu sezonu provodi na posudbi u turskom Galatasarayu. Tu se jako dobro snašao i statistike su mu zaista dobre.

On je ove sezone nastupio u ukupno 23 utakmice za turskog velikana i ima učinak od 18 golova i osam asistencija.

Oglasi