Snimci i fotografije zbog kojih Icardiju nije dobro danima: Wanda uhvaćena sa Maxijem!

Družili se u Istanbulu

Snimci i fotografije zbog kojih Icardiju nije dobro danima: Wanda uhvaćena sa Maxijem!

Admin Čaušević

Wanda Nara i Maxi Lopez jedno pored drugog. Upravo to se desilo prije nekoliko dana u Buenos Airesu. Iz tog razloga Mauro Icardi prolazi kroz loš emotivni period.

Argentinska influenserica Wanda Nara je pet godina bila u braku sa Maxijem Lopezom s kojim je dobila trojicu sinova.

Ovaj par se rastao prije decenije kada je bivši argentinski napadač otkrio da ga Wanda vara sa njegovim prijateljem Icardijem.

Wanda je otišla u zagrljaj Icardiju i to je bio početak jedne od najtrubulentnijih i najglamuroznijih veza u svijetu sporta.

Do sada je ovaj par raskidao veliki broj puta, a na kraju bi se opet pomirio. Wanda je Icardiju čak i oprostila prevaru iz 2021. godine.

Oglasi

U međuvremenu je i Argentinka malo "lutala" te se zabavljala sa nekim drugim dečkima, ali su se na kraju ipak pomirli te su opet zajedno.

Međutim, nakon posljednjih snimaka nastalih prije nekoliko dana u jednom od restorana u Buenos Airesu Icardiju nije dobro.

[twitter]https://twitter.com/FutbalPaparazzi/status/1652368897075453954[/twitter]

Naime, Wanda i Maxu su sjedili za istim stolom i izgledali su kao par, a bivši napadač Barcelone je otkrio o čemu se zpravo radi.

"Sjeli smo i razgovarali jer su djeca bila tu. Pričali smo o njima i njihovom rasporedu", kazao je Maxi koji je naglasio da nije on taj koji je organizovao večeru poslije čega je uputio otrovnu strijelicu prema Icardiju.

"Nikad nisam večerao s njim, može sjesti za stol sa mojom djecom i njihovim kćerkama, ali sam mnom nikad", poručio je Lopez.

Icardi i Wanda iz svog braka imaju dvije kćerke, a napadač Galasaraya je daleko od svoje supruge koja je trenutno u Argentini i to je ono što kopka ovog 30-godišnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi