Ima 23 godine i donedavno niko nije čuo za njega, a sada izlaze videa njegovih druženja s Wandom

Wanda u novoj romansi

Ima 23 godine i donedavno niko nije čuo za njega, a sada izlaze videa njegovih druženja s Wandom

Edmir Škorić

Ove sedmice Wanda Nara (36) počela je iznositi detalje svoje sentimentalne situacije u Instagram pričama i potvrdila da se ponovo rastala od Maura Icardija.

Wanda je potom bila prisutna na Bresh partyju ove subote i imala je jedan intimni susret s Marcosom Ginocchiom (23), koji je nedavno ostvario pobjedu u popularnom Big Brotheru u Argentini i koji je postao velika zvijezda u Argentini. Sada, kada je još počeo povezivati sa Wandom, tek će da uslijedi vrhunac njegove popularnosti.

U subotu je na Bresh partyju Wanda bila voditeljica popularnog MasterChefa te je imala prilično intiman susret s Marcosom, koji je uvjerljivo slavio u 10. izdanju popularnog rijalitija.

Marcos Ginocchio je imao podršku Wande od samog početka Big Brothera i zgodna Argentinka je vjerovala da će upravo on na kraju biti pobjednik. Čini se da je od početka bila zagrijana za ovog mladog momka.

"Osjećam da dolazi pravi dečko, dečko koji će sve napraviti kako treba, sve savršeno. Nemoj me razočarati i želim te vidjeti u finalu", kazala mu je Wanda na početku, a kasnije kada je pobijedio, njih dvoje su se družili.

Oglasi

Čini se da je Marcos tip muškarca kakvog Wanda želi i da se nazire nova romansa, bez obzira što je 13 godina starija od njega. 

Na videu koji je Wanda postavila na svoje mreže vidi se kako plešu jedno uz drugo i jedno drugom posvećuju pjesmu. Osim toga, u jednom dijelu videa možete vidjeti kako mu Wanda na uho govori nešto što se ne čuje.

Očekivano, videu je trebalo nekoliko minuta da postane viralan, a fanovi su brzo reagovali. Jedni su upućivali na Maura Icardija, drugi na Chinu Suarez, a treći su nagovarali par da budu zajedno.

Wanda Nara je po ko zna koji put ostavila Icardija zbog nevjere, ali napadač Galatasarayja uporno tvrdi da su zajedno. 

Oglasi

Oglasi