Vidjela na TV-u kako ljubi Wandu, pa izgubila živce: Detalji "vruće" hotelske noći Candele i Maura

Sve javno otkrila

Vidjela na TV-u kako ljubi Wandu, pa izgubila živce: Detalji "vruće" hotelske noći Candele i Maura

Endin Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara ponovo su se našli u centru tabloida u Argentini koji su objavili da je njihova veza po ko zna koji put uzdrmana. Iako su se nedavno pomirili čini se da sreća nije dugo trajala jer je objavljeno da je Mauro prevario Wandu, a o tome je govorila i djevojka s kojom je argentinski napadač navodno bio.

Već skoro dvije godine traju tenzije u vezi Icardija i Wande, a sve je počelo nakon njenih optužbi da ju on vara, te da mu je našla nekoliko spornih poruka na Instagramu.

Nakon toga počela je prava sapunica, a već je postala tradicija da se svako nekoliko mjeseci desi novi skandal. Ni Wanda nije bila baš vjerna Mauru u posljednje vrijeme, no činilo se da su to konačno ostavili iza.

Icardi je nedavno boravio u Buenos Airesu u posjeti porodici, a čak se pojavio u emisiji MasterChef koju inače Wanda vodi, te ju je poljubio pred kamerama i izgledalo je da su se ponovo pomirili.

Međutim, jasno je da pomirenje ovog burnog para nije dugo trajalo jer argentinski tabloidi pišu da su Wanda i Icardi ponovo u svađi i to nakon što se pojavila nova djevojka koja tvrdi da je bila s napadačem Galatasarayja.

Oglasi

Riječ je o Candeli Lecce koja se javno oglasila na društvenim mrežama kako bi otkrila "vruće detalje" zajedničke noći koju je provela s Icardijem. Sve to je uradila nakon što je vidjela tu scenu iz MasterChefa i bila je ljuta jer joj je Icardi tvrdio da s Wandom više nema ništa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpgH3uLPsPP/[/instagram]

Candela je objavila da su se oni upoznali u oktobru prošle godine i da je sve počelo dopisivanjem na Instagramu, a onda je Icardi krenuo u "akciju".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrwZJhKPaSl/[/instagram]

"Upoznali smo se u oktobru, razmijenili nekoliko lajkova na Instagramu i počeli da se dopisujemo. Zaljubila sam se i to ne krijem. Nakon nekoliko dana dopisivanja pisao mi je da želi da se vidimo i prvo sam mislila da se šali. No, kada smo se dogovorili on se zaista pojavio", kaže Candela i nastavlja.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChvgppoO3qN/[/instagram]

"Rekao mi je da ne smijem vaditi telefon i da ne smije biti slika i dokaza o tome da smo bili zajedno. Znao je koliko rizikuje, ali je htio da bude sa mnom. Vodio me čak u Buenos Aires i samo mi je dopustio da mami javim da se ne brine".

"Sjećam se kada smo otišli u hotelsku sobu. Bilo je tu svega, satima nismo izlazili. Naredni dan je uzeo slobodno kako bi bio sa mnom. Osjećala sam se izdanom kada sam vidjela na TV-u tu scenu kada ljubi Wandu. U ljutnji sam odlučila da javno kažem da je bio sa mnom iako on to pokušava demantovati".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiFsiHaO2In/[/instagram]

Wandu su ovi navodi šokirali jer je vjerovala da je Mauro u Buenos Aires došao da posjeti nju i djecu, ali očito Argentinac je imao i nekih drugih planova kako da "ubije vrijeme".

Candela nije prva koja se oglašavala i tvrdila da je bila s argentinskim napadačem. Kaže da se zaljubila, ali da joj se on prestao javljati nakon što je sve javno otkrila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi