Wanda mu je malo - Nezasiti Mauro Icardi 'uhvaćen' u provodu s tri žene
Napadač Galatasaraya uhvaćen je u noćnom provodu s tri zgodne manekenke (Foto: Screenshot)

Kamere sve snimile

Wanda mu je malo - Nezasiti Mauro Icardi 'uhvaćen' u provodu s tri žene

M. Šljivak

Mauro Icardi ne može bez nevolja i bez drugih žena pored Wande Nare. Iako mu je supruga oprostila sve nevjere koje je imao u proteklom periodu, argentinski fudbaler ponovo je uhvaćen u provodu s drugim ženama i to ovog puta čak s tri u noćnom klubu u Istanbulu.

Mauro Icardi i Wanda Nara imali su buran period iza sebe. Govorilo se o razvodu, ali je na kraju argentinska manekekenka odlučila da mu pruži još jednu šansu.

"Moj muž se više plaši da me izgubi nego razvoda. Ne znam za njega, ali ja bih željela da ovo traje vječno", poručila je Wanda.

Ipak, 30-godišnji napadač ne može da se smiri. Prije nekoliko dana ponovo je uhvaćen u provodu bez žene i ovog puta čak s tri djevojke.

Tri djevojke koje su provele noć u društvu Maura Icardija

Turski mediji pišu da se Icardi u istanbulskom noćnom klubu provodio s tri manekenke. Pokušao je da se sakrije od javnosti, no nije uspio.

Icardija su fanovi lako uočili. Krio je bezuspješno lice, da bi mu zatim po odlasku spao i kačket, pa su svi imali jasan pogled na njega pri ulasku u automobil.

Oglasi

Ovakve scene sigurno se neće dopasti njegovoj supruzi Wandi. Ona im je dala još jednu priliku i vidjet ćemo hoće li ovo biti kap koja će preliti čašu.

Argentinski napadač je pokušao izbjeći novinare ali nije uspio

Argentinska manekenka definitivno ne ispunjava sve želje šest godina mlađem mužu. Zbog toga je on uvijek željan nove akcije, pa često zna pretjerati.

Nedavno je Wanda govorila kako planira provesti ostatak života s Maurom.

"Icardi je moj muž i zajedno smo. Tako će biti do kraja života. On se zaljubio u normalnu curu, onu koja nosi pidžame, priprema paste s parmezanom i maslacem", govori ona i o prevarama iz prošlosti je rekla:

"Ne znam šta se dogodilo. Duga je to priča, ali je i nebitna. Objavila sam neke stvari na društvenim mrežama, no na to sam sve navikla. Icardi je mladi i zgodan i normalno je da ga žene žele", poruka je Wande.

Vidjet ćemo kakva će njena reakcija biti nakon što su se pojavile fotografije iz noćnog kluba. Definitivno joj neće biti svejedno.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije