Wanda Nara predstavila svoj novi izgled, a svi su odmah pomislili isto

Uspješna Argentinka napravila male promjene

Wanda Nara predstavila svoj novi izgled, a svi su odmah pomislili isto

E. Škorić

Wanda Nara ostavila je bez teksta svoje pratitelje na Instagramu nakon što je objavila svoj novi izgled.

Argentinska poduzetnica odlučila je potamniti kosu i ošišati šiške, a promjena imidža izazvala je bezbroj komentara na mrežama.

"Rockstar", napisala je argentinska 'influencerica' na svom službenom Instagram profilu uz koji je priložila tri slike sa svojim novim izgledom.

Kako to često biva, brojni pratitelji Wande Nare komentarisali su njenu promjenu te su se mnogi složili da podsjeća na Moriju Casan kad je bila mlada. "Moria, jesi li to ti?"; "Ne znam zašto me podsjeća na Moriju kad je bila malda", napisali su neki od njenih fanova.

Moria Casan je također Argentinkla, no mnogo starija od Wande. Ova 76-godišnja žena rođena u Buenos Airesu imala je zavidnu glumačku karijeru, a radila je i kao voditeljica na televiziji.

Wanda je za nekoliko sati prikupila preko 230.000 lajkova. Očito se mnogima dopada njen novi izgled.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpV-jbDOGdP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5e1298f6-88cf-43da-b76f-7b1783481f4c[/instagram]

Nekadašnja nogometna menadžerica i dalje je u vezi sa Maurom Icardijem iako su se jedno vrijeme razdvojili nakon što je ona saznala da ju je varao. Wanda je nedavno istakla da je još uvijek u braku i da svim srcem voli Maura.

Nekoliko dana kasnije oglasio se i Mauro Icardi. Ljubav s Wandom podijelio je na društvenim mrežama i to na kakav način.

[twitter]https://twitter.com/futbolarena/status/1630698213136031745[/twitter]

"Moja žena, moja jedina ljubav, moja kraljica, majka moje djece. Volim te i voljet ću te do kraja života, moja kraljice", napisao je Icardi.

Tako je on potvrdio da su ponovo skupa, iako je prethodnih mjeseci bilo dosta žestoko između njih i spominjao se čak i razvod.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpalcHtOQLT/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpIeLO2OgEl/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CopbXyht3Dz/[/instagram]

Promo

Oglasi