Instagram bi je mogao blokirati: Wanda svoje grudi ne može kontrolisati, fotografija napravila lom

Ponovo u centru pažnje zbog eksplicitnog izdanja

Instagram bi je mogao blokirati: Wanda svoje grudi ne može kontrolisati, fotografija napravila lom

Endin Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara na društvenim mrežama potvrdili su po ko za koji put da su se pomirili i da su ponovo zajedno. Uživaju na ljetnom odmoru, a Wanda je odlučila ponovo da zatrese Instagram svojim golišavim objavama.

Poznato je da već neko vrijeme traje sapunica između Icardija i Wande koji su već nekoliko puta u proteklih godinu dana prekidali, varali jedno drugo i na kraju sve završavali pomirenjem.

Tako je i ovaj put. Wanda je nedavno objavama na društvenim mrežama pokazala da su ona i Mauro ponovo zajedno, te da je ona sretnija nego ikad.

Nakon završetka sezone u Turskoj Icardi se pridružio porodici na odmoru u Brazilu gdje s Wandom i djecom uživa. Nalaze se u Rio de Janeiru, a svakodnevnim objavama na Instagramu pokazuju sav luksuz koji imaju.

Međutim, i ovaj put sve je ostalo u sjeni objava Wande koja voli da se svojim golišavim izdanjima nalazi u centru pažnje javnosti.

Oglasi

Wanda je to uspjela i ovaj put jer je jučer objavila fotografiju i kratki video u kupaćem kostimu kojim je ponosno istakla svoje grudi i zaludila muški dio publike.

Nije prvi put da Wanda objavljuje takve golišave fotografije, a znalo se dešavati da pokaže i više nego što treba.

Čak joj je Instagram nekoliko puta brisao previše eksplicitne fotografije, a ni jučerašnja objava čini se nije previše daleko od toga.

Čini se da ljubav između Icardija i Wande ponovo cvjeta, a koliko će to trajati ovaj put ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi