Nezasita Wanda 'pojela' mladog kuhara i poručila: "Uvijek dobijem šta želim"
Wanda Nara ponovo je u centru pažnje, a ovog puta je razlog mladi kuhar (Foto: Instagram)

Argentinka ne posustaje

Nezasita Wanda 'pojela' mladog kuhara i poručila: "Uvijek dobijem šta želim"

M. Šljivak

Wanda Nara ne može bez medijske pažnje, a ona se svojim postupcima trudi da konstantno bude prisutna u njima. Ovog puta se našla u centru pažnje zbog javnih simpatija koje je poklonila jednom učesniku argentinske verzije Masterchefa.

Wanda Nara i njen suprug Mauro Icardi godinama pune stranice žute štampe. Konstantno idu iz skandala u skandal, dosta je priča da varaju jedno drugo, a sada je ponovo došao red na ovu atraktivnu 36-godišnjakinju.

Wandi je za oko zapao učesnik argentinskog Masterchefa Juan Francisco Moro. Mladi kuhar postao je njen miljenik nakon čega je reagovala i produkcija.

"Sad idemo ozbiljno. Znam da imate svoje favorite ovdje i ovo nije neka ljubomora, ali budimo ozbiljni", saopštio je Angel De Brito.

Oglasi

Wanda je ubrzo odgovorila na društvenim mrežama. Postavila je atraktivnu fotografiju i poručila je kratko i jasno svima koji joj imaju šta prigovoriti.

"Ja uvijek dobijem ono što želim", jasna je ova 36-godišnjakinja i zbog toga je naljutila mnoge koji smatraju da kod žirija ne bi trebalo biti miljenika.

Mauro Icardi je nezasiti prvarant: Wandu grli, a drugu zove na tajne sastanke

Mauro Icardi je očigledno nezasiti prevarant i Wanda Nara dosta ispašta u njihovom braku. Argentinski mediji tvrde da je 30-godišnji napadač ponovo u akciji s Chinom Suarez sa kojom je navodno prošle godine prevario suprugu.

Wanda mu je nevjeru oprostila. Nastavili su dalje, no nepunih godinu dana kasnije Mauro i China su navodno ponovo 'na vezi'.

Oglasi

"Pouzdani izvori su mi rekli da su China i Mauro razmijenili poruke. Onaj koji mi je to rekao zamolio me da ništa ne govorim. To je čovjek koji je jako dobro informisan i potvrdio mi je sve", rekla je novinarka Karina Iavicoli i nastavlja:

"Nije mi išao u detalje, odnosno ne znam ko je koga prvi kontaktirao. Ne želim reći da će imati ili već imaju aferu, ali su u kontaktu", dodala je Karina.

Wanda Nara je odmah reagovala. Na društvenim mrežama je poslala kratku i jasnu poruku.

"Te priče me iscrpljuju. Nemam vremena da razmišljam o tome ili da provjeravam bilo šta. Vjerujem Mauru", istakla je Wanda.

Mauro i Wanda su se prethodnih mjeseci povezivali s brojnim osobama. Posebno se to dešavalo u periodu kada su prolazili kroz tešku bračnu krizu, ali na kraju su ponovo završili skupa.

Očekivano, jako brzo su došla nove špekulacije. Sve navode o prevari oboje su odbacivali, a posebno Wanda koja je često znala eksplodirati na društvenim mrežama zbog svega što se piše.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije