Icardi se pojavio u argentinskom MasterChefu, ali ono što je uradio Wandi je sve ostavilo bez teksta

Sapunica kojoj nema kraja

Icardi se pojavio u argentinskom MasterChefu, ali ono što je uradio Wandi je sve ostavilo bez teksta

Endin Čaušević

Prije nekoliko mjeseci činilo se da su Mauro Icardi i Wanda Nara stavili tačku na svoj brak i rastali se za sva vremena, ali argentinski napadač sve je iznenadio pojavom u tamošnjem MasterChefu kojeg Wanda inače vodi, te niko nije očekivao šta će njih dvoje uraditi pred kamerama.

Wanda i Icardi zajedno su već preko deset godina, a dobro je poznato da je njihova veza počela dok je ona bila još u braku s Maxijom Lopezom s kojim je Icardi tada bio saigrač i veoma dobar prijatelj.

Iako se činilo da imaju savršen brak prošle godine sve je počelo da se raspada. Wanda je objavila da ju Icardi vara i da je pronašla poruke drugih žena u njegovom mobitelo i činilo se da je među njima kraj.

No, nakon toga Wanda i Icardi su se nekoliko puta mirili i svađali, a sve je kulminiralo krajem prošle godine kada se ona pojavila u spotu jednog argentinskog repera koji joj je na kraju izjavio ljubav.

Objavljen je i video kako se oni zabavljaju u noćnom klubu gdje je palo i nekoliko poljubaca, ali Wanda je uskoro i na to stavila tačku. Činilo se da joj Mauro preko toga neće sigurno preći, ali sapunica njihove veze se očito nastavlja.

Oglasi

Naime, Icardi je iskoristio reprezentativnu pauzu nedavno kako bi se vratio u Argentinu i posjetio svoju djecu koja sada žive s Wandom u Buenos Airesu gdje ona radi.

Wanda vodi tamošnji MasterChef, a upravo je u jednoj od epizoda gost iznenađenja bio Icardi.

Ova epizoda je tek emitovana zbog čega su Icardi i Wanda ponovo u centru pažnje. Očito je da su oni uspjeli koliko-toliko da riješe svoje probleme i da su ponovo zajedno, a detalj iz ove emisije je to potvrdio.

Kada je Icardi napuštao studio pozdravio se s žirijem i kandidatima, a zatim je prišao i poljubio Wandu što je sve iznenadilo. No, taj potez pred kamerama potvrdio je da su oni ponovo zajedno što se nakon svih nedavnih skandala nije očekivalo.

Wanda je nakon svega i zaplakala, ali od sreće jer je i sama bila iznenađena takvim potezom Maura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi