Žestok obračun Maura i Wande na parkingu: "Svi su gledali u njih"
Foto - Instagram

Bilo je izuzetno napeto

Žestok obračun Maura i Wande na parkingu: "Svi su gledali u njih"

M. Šljivak

Život argentinskog fudbalera Maura Icardija i njegove izabranice Wande Nare lako bi mogao završiti na TV ekranima kao veoma gledana sapunica.

Protekli period za poznati par bio je veoma turbulentan, a čak se govorilo i o njihovom razvodu.

Mauro i Wanda imali su žestoke sukobe čak i pred drugim ljudima, a L'Equipe otkriva kako je na pred sva dešavanja u privatnom životu došlo do žestokog verbalnog obračuna na parkingu PSG-ovog trening centra.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXR8VBLoMli/[/instagram]

"Prije nego što je kompletna priča o njihovim problemima izašla u javnost, Icardi se raspravljao s Wandom u automobilu parkiranom u trening-centru. Doveli su sina na trening, a zatim je počela svađa. Svi su gledali u njih", piše L'Equipe i nastavlja:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWwAvw3ISYJ/[/instagram]

"Icardi je uzrokovao dosta nemira među saigračima, a klub mu je dao tri slobodna dana da riješi sve s Wandom".

Nakon ovog obračuna došlo je do eksplozije na društvenim mrežama. Wanda je tražila i razvod, ali se situacija na kraju smirila i poznati par ponovo javno pokazuje ljubav brojnim fotografijama.

Ovaj ugledni list navodi i da atmosfera u svlačionici PSG-a nije baš idealna i da postoje brojni klanovi i podjele unutar tima.

Za sada to ne utječe previše na igre. PSG je lagano prošao u osminu finala Lige prvaka, a uvjerljivo je prvi na tabeli Ligue 1.

Promo

Oglasi