Komšije su na bizaran način svjedočile kraju ljubavi Wande i Maura: Zapaljeno je sve što ih povezuje
Foto - Instagram

Na jezeru Como

Komšije su na bizaran način svjedočile kraju ljubavi Wande i Maura: Zapaljeno je sve što ih povezuje

M. Šljivak

Brak napadača Galatasaraya Maura Icardija i poznatog modela Wande Nare je okončan.

Atraktivna Argentinka saopštila je putem društvenih mreža kako se ona i Mauro nakon osam godina braka razvode i da jednostavno više ne ide.

Ovaj par će u narednom periodu rješavati pravne zavrzlame oko razvoda. Dvoje djece koje imaju ostat će s Wandom uz Maurove obaveze plaćanja alimentacije.

Sve nekretnine koje imaju te sve što su zajedno stekli bit će podijeljeno. Među nekretninama je i kuća na jezeru Como u Italiji, gdje su Wanda i Mauro često provodili slobodne dane.

Međutim, iz ovog doma nisu otišli na lijep način. Komšije su ih tužile zbog nestvarnog poteza kojeg su napravili neposredno pred raskid.

Oglasi

Kontroverzni par je zapalio sve stvari iz kuće. Učinili su to u dvorištu ove prekrasne vile i napravili su ogromnu lomaču zbog koje su morali reagovati i vatrogasci.

Skupa s policijom stiglu su na mjesto događaja po prijavi komšija. Podnesena je prijava protiv njih i vjerovatno će morati da plate određenu naknadu za izazivanje požara i opasnosti.

Prvi korak prema novom životu, sudeći prema argentinski medijima, napravila je Wanda. Ona je navodno već viđena u društvu novog 'frajera'.

Ponovo je uhvatila fudbalera. Njen novi ljubavnik navodno je 24-godišnji fudbaler Boce Juniors Martin Payero.

Još uvijek nema zvanične potvrde da je to zaista tako. Ipak, argentinski mediji imaju ekskluzivne informacije o Wandi, pa su i mjesecima pred razvod s Maurom pisali o tome.

Sada se čeka samo zvanična potvrda da je s Payerom koji bi preko noći mogao postati svjetski poznata ličnost.

Oglasi