Niko poraz od Saudije nije prebolio kao Wanda i Icardi: Ostavili su djecu kod bake, onda - spektakl

Ljubavna priča koja nema kraja

Niko poraz od Saudije nije prebolio kao Wanda i Icardi: Ostavili su djecu kod bake, onda - spektakl

Admin Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara su opet zajedno, po ko zna koji put. Novi raskid je završen na najljepši mogući načina, a čak se ni Maxi Lopez nije suzdržao da ne komentariše njihov posljednji potez.

Prije otprilike sedmiceu u velikom intervjuu za Vanity Fair Wanda Nara ispričala je razloge koju su je potaknuli da od supruga Maura Icardija zatraži razvod. Sažvakal je njegovu prevaru sa Chinom Suareze, ali pritisak koju je napadač pravio na influensericu da prestane raditi nije mogla podnijeti.

Špekulacije da da je u vezi sa pjevačem L-Ganteom su sada već stvar prošlosti, dok su mediji u Argentini sigurni da se par pokušava ponovno spojiti.

Prema pisanju argentinskih tabloida, Wanda i napadač Galatasarya daju novu priliku svojoj ljubavnoj priči. Priuštili su sebi odmor na Maldivima – gdje su se oboje posljednjih dana označili na Instagramu – samo da se pomire.

Nema zajedničkih fotografija, ali oboje su dokumentirali putovanje snimkama kristalno čistog mora, bijelog pijeska, karakterističnih detalja Indijskog oceana.

Oglasi

"To je jedno od naših omiljenih mjesta na svijetu za odmor, bijeg od rutine i punjenje baterija. Imam sve što mi daje sreća, ja sam veoma sretan", navodno je poručio Icardi.

Tabloid La Nacion je objavio detalje obijegu koji su Wanda Nara i Mauro Icardi navodno priuštili jedno drugom. Djeca, Francesca i Isabella rođeni iz njihovog braka te Valentino , Constantino i Benedicto iz Wandinog craka sa Maxijem Lopez, ostali su kod bake, Wandine Majke Nore Colosimo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClRtwP2gqE5/?hl=en[/instagram]

Maxi Lopez komentirsao je novi preokret i čini se da je sretan što su Wanda i Mauro odlučili otići sami, bez djece. Prema kontroverznom modelu ovaj bivši napadač Barcelone više ne gaiji neprijateljske osjćaje i vrijeme mržnje sada bi bilo daleka uspomena.

"Pomirenje između njih je dobrodošlo, ali mir djece nema cijenu", bile bi riječi Lopeza kojem je Wanda rodila troje djece.

"Sve što želim je da djeca budu izostavljena iz problema odraslih. Odrasli moraju međusobno rješavati probleme bez uplitanja mališana Ništa više", poručio je argentinski napadač.

Inače, Argentina je danas Svjetsko prvenstvo otvorila senzacionalnim porazom od Saudijske Arabije(1:2) , ali to Wandu i nije previše pogodilo pošto je "bol" ublažila novim provokativnim fotografijama koje su joj donijele na hiljade likeova i svakako popriličnu zaradu novca.

Top Komentari

King_Kenny
...ova mora da ima carobnu p*cku cim je ovaj spreman da istrpi tolika sranja od nje...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi