Katastrofa za uši, ali Wanda mu leži gola u krevetu: Ovaj video već ima milionske preglede
Foto - Screenshot

Kontroverzni snimak

Katastrofa za uši, ali Wanda mu leži gola u krevetu: Ovaj video već ima milionske preglede

M. Šljivak

Wanda Nara odlučila je ostaviti argentinskog fudbalera Maura Icardija nakon nešto više od osam godina, a prema određenim informacijama njen novi životni saputnik je 22-godišnji reper L-Gante s kojim je proteklih dana snimala poprilično kontroverzan spot.

Wanda je odlučila otići svojim putem. Ostavila je Maura Icardija koji je trenutno u Turskoj, gdje igra za Galatasaray, te maksimalno uživa u slobodi nakon gotovo devet godina veze.

Ova 35-godišnjakinja izaziva ogromnu pažnju po noćnim klubovima. U jednom od njih se pojavila s reperom L-Ganetom.

Ona mu je gostovala i u poprilično kontroverznom spotu. Gola je u krevetu dok razmjenjuje nježnosti s mlađahnim muzičarem, a njihov flert sa snimanja spota prešao je i u ozbiljnost tokom jedne privatne zabave.

Njegova muzika je realno gledajući katastrofa za uši. Ipak, momak ima nevjerovatnu popularnost, pa je zbog toga ovaj video za nešto više od 24 sata pregledalo gotovo četiri miliona ljudi.

Sigurno da je i pojavljivanje Wande dosta utjecalo na to. Ona je uvijek interesantna, posebno argentinskim medijima i svi jedva čekaju neku njezinu golišavu fotografiju.

Oglasi

L-Gante, čije je pravo ime Elian Angel Valenzuela, popularnost je stekao 2018. godine. Ubrzo je postao velika zvijezda i ima milionske preglede na muzičkim platformama.

Dogurao je do toga da lagano može platiti usluge Wande Nare da se pojavi u spotu. Ta investicija nije nimalo jeftina, a atraktivna manekenka ima i svoj dio pjesme koji izgovara.

Podsjetimo, Wanda Nara iza sebe ima dva braka. Od 2008. do 2013. godine bila je s fudbalerom Maxijem Lopezom, kojeg je varala s Maurom Icardijem.

Nakon dugih špekulacija ove godine se razvila i od ovog argentinskog fudbalera, a iz dva braka ova 35-godišnjakinja ima petero djece.

Oglasi