Mauro Icardi prekršio sva pravila zbog odmetnute Wande, 'poljubio vrata', pa saopštio da mu je dosta

Velika farsa

Mauro Icardi prekršio sva pravila zbog odmetnute Wande, 'poljubio vrata', pa saopštio da mu je dosta

M. Šljivak

Brak poznatog fudbalskog para Wande Nare i Maura Icardija završen je nakon devet godina, a kontroverzna menadžerica i manekenka već je počela novi život u Argentini gdje je već ušla u novu vezu.

Wanda Nara i Mauro Icardi punili su novinske naslovnice prethodnih godina. Konstantno su bili u određenim skandalima, a prije godinu dana počele su priče o prevarama s obje strane.

Ove jeseni konačno je došao kraj poznatom braku. Wanda je potvrdila da se razvodi od Maura, koji je nakon svega želio da spriječi bivšu suprugu sramote.

"Zbog svog ponašanja i stava postala je predmet ismijavanja cijelog svijeta. Nisam spreman nastaviti ovo i braniti neodbranjivo", kratko je rekao Mauro Icardi.

Mauro je bez dozvole Galatasaraya otišao u Argentinu kako bi razgovarao s Wandom i kako bi je zamolio da se prestane ponašati kao tinejdžerka jer ipak ima petero djece. Iako je prekršio sva klupska pravila, vratio se pognute glave jer je 'poljubio vrata' kod bivše supruge.

Pokušao je do nje doći u hotelu, no osiguranje ga je zaustavilo u pokušaju ulaska, a argentinski mediji tvrde da su razgovarali telefonom.

"Odmah ju je pozvao i zatražio je da se vrati u Tursku i da se završi ova farsa. Čovjek više ne zna je li ljut ili tužan", pišu mediji iz ove zemlje.

Icardi je u Argentinu otputovao bez dozvole Galatasaraya. Njegov put je naljutio čelnike istanbulskog velikana, ali Argentinac je tokom vikenda ipak bio dio ekipe i postigao je svoj prvi gol.

Wanda u Argentini maksimalno uživa. Navodno je završila u krevetu repera L-Gantea s kojim je nedavno snimila kontroverzni spot u kojem razmjenjuje nježnosti s ovim 22-godišnjakom.

Ona je očigledno odlučila da okonča vezu s Icardijem te se okrenula drugim životnim ciljevima.

Oglasi