Objavljena poruka koju je Icardiju poslala argentinska glumica i zbog koje je Wanda poludjela

Nakratko su bili razdvojeni

Objavljena poruka koju je Icardiju poslala argentinska glumica i zbog koje je Wanda poludjela

Edmir Škorić

Najpoznatija svjetska nogometna menadžerica Wanda Nara (34) bila je žrtva prevare od strane supruga Maura Icardija (28), no samo dva dana bila je razdvojena od napadača PSG-a.

Wanda je u subotu navečer objavila na Instagramu kako ju je Mauro prevario. "Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve", napisala je Wanda, ubrzo sve to obrisala, no internetom je "planuo" screenshot i već je bilo jasno da je prsata plavuša ili prevarena ili samo žestoko povrijeđena.

Uzrok svađe između Maura i Wande je Eugenia China Suarez (29), poznata argentinska glumica. Međutim, Mauro je odmah otputovao u Milano kako bi izgladio odnose s Wandom i čini se da je uspio, pošto je objavio zajedničku fotografiju, mada Wanda i dalje ne pokazuje znakove pomirenja.

No, je li Mauro zaista spavao sa drugom ženom? Otkriven je mali dio razgovora između argentinske manekenke i tamošnjeg nogometnog reprezentativca.

"Voljea bih vas upoznati u nekom baru u dijelu svijeta gdje vas niko ne poznaje", navodno je Suarez napisala Icardiju, ali razmjena poruka nije otišla predaleko i sve je ostalo na tome.

"Poruke su bile tu, ali među njima nema ništa ozbiljno. Nikada se nisu vidjeli. Mauro i Wanda će ostati zajedno", govorio je neimenovan i očito dobro upućen izvor ekskluzivno za argentinski magazin Clarin.

Podsjetimo, Wanda i Mauro svoju su vezu započeli 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji zajedno s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Iako je Icardi bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao svog mlađeg brata, Mauro mu je preoteo suprugu s kojom Maxi ima tri sina.

Wanda i Maxi razveli su se u decembru 2013. godine, a ona se već na proljeće 2014. godine udala za Maura Icardija i imaju dvije kćeri.

Top Komentari

user1571956549
Jbte ova radja djecu kao na traci....
3 0
Mele
Ovu je i Maradonna nekada bubao za pice i veceru, kako da ona ima 34, pa nije sa 10g isla po hotelima da se buba.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti