9

Komentari (9)

King_Kenny
...pedofilcina krepala,narkomanska...imao 42 godine i nasao dijete od 16 godina da drogira i siluje...i jos ga bolesnici u komentarima opravdavaju...kakvi zatucani i bolesni ljudi zive u ovoj zemlji da podrzavaju pedofiliju i silovanja,a zrtve nazivaju drocama i slicno...
King_Kenny
@fatih23 ...vas treba locirati i hapsiti,bolesni ste i opasni za tudju djecu...jer ako ti je normalno da cica od 42 godine ima odnose sa djevojkom od 15-16 godina,to znaci da sa tobom nesto nije u redu i da si potencijalni pedofil.
Ade1
@King_Kenny ovdje se stobom slažem 100% i imaš moju podršku
celikze
Kong sve 100% tacno
celikze
salim se King malo ja Kong
Mesic
Posteno i neka si.
WOLF20
Ma trebao te samo ****ti u guzicu mamu ti ****m, hoce sada da glumi zrtvu.
Geneve
Gledaj ti to, nesto lafo uplakana, tuzna prica, samo te mogu zaliti prostitutke slicne tebi.
denimen9
Sad kada je najveći umro, odjednom se javalju ove štrace nekakve. Nije se bunila dok je vukla koks i hodala po partijima, a sad eto ne valja Maradona.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.