Mayweather "naletio" na fatalnu Lizu - svoju bivšu ljubav i Cristianovu poznanicu
Foto: Instagram

Stari poznanici

Mayweather "naletio" na fatalnu Lizu - svoju bivšu ljubav i Cristianovu poznanicu

O. Lekić

Dok čitav svijet bruji o potencijalnom novom meču Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa, "Money" Mayweather uživa u košarci i zanimljivom društvu.

Poznato je da je Mayweather veliki ljubitelj košarke, pa je tako poraz Lakersa od Timberwolvesa gledao sa sjedišta tik pored parketa.

U društvu penzioisanog američkog boksera je bio njegov sin Zion, ali i Liza Hernandez, što je puno više zanimalo američke tabloide.

Mayweahter i Hernandezova su tokom utakmice uživali u zajedničkom druženju, a ne bi tu bilo ništa neobično da "fatalna" Liza nije Floydova bivša djevojka.

Naime, Floyd je svojevremeno bio u vezi sa Lizom Hernandez, a ova ljepotica se u prošlosti dovodila u vezu i sa Cristianom Ronaldom, nakon što su se njihove zajedničke slike našle na internetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi